Klusidee

5 tips om je kleding beter op te bergen met doe-het-zelf kledingrekken

  5 klusideeën voor het beter organiseren van je kleding! Is jouw kledingkast thuis ook één grote rommel en wil je de orde terug?..

Kleuren in het interieur

Energiegevende warme kleuren of kalmerende koele kleuren in het interieur. Zonder enige twijfel kunnen we vaststellen dat er bepaalde..

Slaapkamer inrichting een prettige sfeer creëren

De slaapkamer is een plek om te ontspannen en alle dagelijkse beslommeringen even los te laten. Het moet een ruimte zijn waarin je je thuis..

Interieur ideeën

Binnenhuis ideeën – je eigen huis stylen Een ruimte sfeer geven is een kunst. Hoe krijg je de stijl die je mooi vindt in je eigen..

Ruimte creëren in het interieur

Of je nu drie hoog achter of in paleis Noordeinde woont, het is altijd interessant om de ruimte waarin je leeft groter te doen laten..

Het repareren van kastranden fotoinstruktie

Om de oude rand te verwijderen gebruikt u een strijkijzer en verwarmt u de rand. Leg er wel een handoek onder. Daarna verwijdert u de oude..

Kast reparatie, het repareren van kastranden

Als u met een strijkijzer om kunt gaan is het een koud kunstje om beschadigde randen van kasten te herstellen. Het repareren van de..

Mini-kledingkast fotoinstruktie

Hieronder ziet u de fotoinstructie voor het maken van de mini kledingkast; het vervolg op de mini-kledingkast inleiding Laat de panelen in..

Een mini-kledingkast

Opgeruimd staat netjes. Jassen en tassen verdwijnen netjes uit het zicht. In een klein huis moet men handig met de ruimte omgaan. Deze..

Sierlijsten plaatsen aan het plafond

Kooflijsten sierlijsten en rozetten plaatsen aan het plafond Sierlijsten komen we vooral tegen aan plafonds van oudere huizen maar zullen..

mini foto