Klusidee

Nooit meer gevelbekleding schilderen

Ben je het zat om jaarlijks de gevel van je huis te schilderen en de houten panelen te moeten schuren en lakken? Hout vergt een grote mate van onderhoud en dat kost natuurlijk ook het nodige. Waarom kies je de volgende keer dat je weer moet schilderen niet voor kunststof gevelbekleding?

Kunststof panelen aan de buitenkant van je woning zijn onderhoudsvriendelijk. Dat betekent dat je nooit meer hoeft te schuren en te schilderen. Af en toe de panelen reinigen met een droge doek is alles wat je aan onderhoud hoeft te doen. Door de extreem lange levensduur ben je tot wel dertig jaar verzekerd van een onderhoudsvrije buitenkant en een luxe uitstraling van je huis.

Als je gewend bent aan houten gevelbekleding, dan verwacht je misschien een groot verschil in uiterlijk als je voor kunststof panelen kiest. Inmiddels is de ontwikkeling al zo ver dat kunststof panelen bijna niet meer te onderscheiden zijn van houten panelen. Zelfs de houtstructuur is niet vergeten. Zo heeft u niet de lasten van houten gevelbekleding, maar wel de mooie uitstraling van echt hout.

Hoewel kunststof milieutechnisch niet zo’n goede naam heeft, zijn er gevelplaten te krijgen van Fortalit. Dit is een soort paneel dat volledig recyclebaar is en dus geen extra belasting voor het milieu oplevert. En het feit dat je niet meer hoeft te schilderen is ook beter voor het milieu. De panelen zijn in een breed scala aankleuren en modellen te krijgen. Op die manier is er altijd een soort gevelbekleding dat past bij jouw huis.

Deze gevelbekleding van Fortalit is te krijgen bij Creon Kozijnen. Makkelijk en snel je gevelbekleding online bestellen en daarna zelf monteren. Dit kant-en-klare product is namelijk eenvoudig zelf te plaatsen met de bijgeleverde montage instructies. Ook de bijbehorende accessoires zijn bij Creon Kozijnen te bestellen, zodat je in één keer klaar bent. En heb je vragen dan kun je natuurlijk altijd om advies vragen, de medewerkers van Creon-Kozijnen staat altijd voor je klaar. Dus waarom nog schilderen als je met kunststof geveldelen in één keer voor 30 jaar klaar bent?

Bekijk de mogelijkheden op: http://www.creon-kozijnen.nl/gevelbekleding.html

Gerelateerde berichten