Klusidee

Onderhoud houten vloeren

Vroeger was het onderhoud van houten vloeren al een tijd- en energierovend karwei. Ze werden allereerst in de was gezet en vervolgens..

Houten vloer of parket bij verwarmingsbuizen

Als u een houten vloer of parket gaat leggen dan komt u soms het probleem tegen dat u om de verwarmingsbuizen heen moet leggen. Parket of..

Parket leggen

Tegenwoordig kan elke doe-het-zelver zelf parket leggen. Er zijn aardig wat verschillende soorten parket te krijgen in verschillende..

Parkettegels leggen

Tegenwoordig kan elke doe-het-zelver een parketvloer leggen. Er zijn aardig wat verschillende soorten parket te krijgen in verschillende..

Houten vloeren calculator

Wanneer u een houten vloer gaat leggen moet u altijd rekening houden met zaagverlies. Klusidee heeft een houten vloeren oppervlakte..

Zwevend of verlijmd leggen

Een houten vloer kun je  zwevend of verlijmd leggen. Het verschil tussen zwevend of verlijmd leggen en de voor en de nadelen leest u in..

De houten vloer

Een houten vloer ademt sfeer De houten vloer is absoluut de populairste vloer op dit moment. De vloer voegt iets toe aan uw huis. Het..

Houtsoorten houten vloer

Een houten vloer geeft een karaktervolle levensruimte in diverse houtsoorten Wonen is een gevoelszaak en uw woonkamer is daar de zichtbare..

Voordat u een houten vloer gaat leggen

Wanneer u een nieuwe houten vloer gaat leggen kunt u niet direct beginnen. Enige voorbereiding is vereist. Acclimatiseren van het hout..

Vloerbescherming stoelen

Advertorial Zijn uw stoelen vloer vriendelijk? Vloerbescherming voor stoelen. Wilt u voorkomen dat uw vloer beschadigd door het gebruik van..