Klusidee

Een wand van gasbeton maken

Met gasbeton blokken wordt het plaatsen van een muur wand of scheidingswand kinderspel. Gasbeton blokken zijn licht, gemakkelijk op maat te..

Zelf behangen

Een goede voorbereiding is voor het behangen noodzakelijk. In vier stappen kunt u in onderstaand artikel lezen hoe u met zelf behangen ook..

Een gipsblokken muur plaatsen

Het zelf plaatsen van een gipsblokken muur doet u met behulp van schoren. Een gipsblokken muur is na de plaatsing goed te behangen. Plaats..

Een wand maken van gipsplaten met een stalen frame

Gipsplaten zijn uitermate geschikt voor een scheidingswand. Hoe u de gipsplaten kunt gebruiken leest u in onderstaand artikel. 1 Gipsplaten..

Een gipsplaat wand maken met een houten frame

Gipsplaat is uitermate geschikt voor een scheidingswand. Hoe u de gipsplaat wand stap voor stap zelf kunt maken met een houten frame leest..

Een gipsplaten wand plaatsen

Gipsplaten zijn uitermate geschikt voor het plaatsen van een scheidingswand. Hoe u de gipsplaten kunt plaatsen leest u in onderstaand..

Stucen

Nadat u de inleiding van het stukadoren heeft gelezen en afgerond gaan we beginnen met stucen. Het zelf stucen wordt toegepast als..

Behang rekenmachine

Met deze handige behang rekenmachine berekent u nauwkeurig hoeveel rollen behang u moet gaan kopen. Vul de gele velden in. Waar standaard..

Stukadoren

Bijna overal komt stucwerk voor. Stucwerk wordt toegepast als basislaag voor verdere afwerking, maar kan ook zelf een decoratieve functie..

Een muur repareren

Het stap voor stap repareren van een stuk wand of muur Als de stuclaag van een muur beschadigd is, hoeft u niet de hele muur opnieuw te..