Klusidee

Verwarming cvketel

Uitgbreide informatie over de CV-ketel (s) CV of Centrale verwarming wil niets anders zeggen als verwarmen vanuit een centraal punt. De..

Airconditioning de verschillende systemen

Klimaatbeheersing wordt al eeuwenlang toegepast: het openzetten van een raam voor frisse lucht, het stoken van een kachel voor verwarming..

Radiator ombouw maken

Radiatoren zijn vaak een storend element in een interieur. Ze passen vaak niet bij de rest van de inrichting van uw interieur. Men heeft..

Verwarming bijvullen

Bijvullen van de centrale verwarming Als de cv gaat verwarmen klinkt het alsof er een enorme waterval of rivier doorheen stroomt, de cv is..

Tocht in huis

Niets is zo onprettig als tocht in huis. Je voelt de kou binnenkomen en de energiemeters tikken maar door. Met een kleine investering lost..

Een radiator ophangen

Water is het transportmiddel van warmte in huis. Door een circulatiepomp in uw CV-ketel wordt het water via de leidingen naar de radiatoren..

Vloerverwarming op bestaande centrale verwarming

Vloerverwarming aanleggen Vloerverwarming wordt aangesloten op het bestaande centrale verwarming systeem met behulp van een speciale..

Elektrische vloerverwarming

Het grote verschil met vloerverwarming aangesloten op de cv is de installatie. Electrische vloerverwarming wordt geleverd op zeer dunne..

Vloerverwarming

Naast de traditionele manier van verwarmen met radiatoren stappen veel mensen over naar vloerverwarming. Hoewel de vloerverwarming in de..