Klusidee

Maak je eigen design badkamer met plexiglas

Ben je van plan om je eigen badkamer aan te gaan pakken maar heb je nog geen idee wat het precies moet gaan worden? Dan zou het maken van..

Tegelen wand in de badkamer

Of het nu gaat om het tegelen van een wand in de badkamer of een wand in de keuken, een goede voorbereiding is voor het tegelen van een..

Materialen voor het leggen van tegelvloeren

Tegelvloeren zijn er in vele verschillende soorten. Lees de leginstructie altijd goed door voordat u met leggen begint. Klusidee heeft de..

Tegels leggen

Tegels leggen is weer helemaal in. Tijdens de opkomst van het laminaat hebben de leveranciers van tegels niet stil gezeten er zijn zelfs..

Een kapotte vloer tegel verwijderen en vervangen

Wanneer u een kapotte vloertegel heeft dan kunt u deze eenvoudig zelf verwijderen en vervangen. Deze doe het zelf klus vergt enige precisie..

Een kapotte wand tegel vervangen

Als er één tegel in de badkamer kapot gaat dan dan is dat heel vervelend. Dit probleem is eenvoudig te verhelpen. Lees de stap voor stap..

Een badkamer tegel vervangen

Wanneer er een tegel in de badkamer kapot gaat hoeft dat geen probleem te zijn; Wij beschrijven in dit artikel hoe u zeer eenvoudig een..

Gereedschap en materiaal voor plaatsing badkamermeubel

Klusidee heeft de volgende boodschappenlijst voor u samengesteld voor de plaatsing van een badkamermeubel: Zelfpakketten Badmeubel..

Badkamermeubel

Badkamermeubel aanschaf & montage U kunt natuurlijk uw gehele badkamer vernieuwen. Soms doen een paar veranderingen wonderen. Een..

Waterbesparing badkamer

Waterbesparing tips voor in de badkamer! Lees hier alles over waterbesparing en besparing van energiekosten in de badkamer. Met de stijging..

mini foto