Klusidee

Nooit meer gevelbekleding schilderen

Ben je het zat om jaarlijks de gevel van je huis te schilderen en de houten panelen te moeten schuren en lakken? Hout vergt een grote mate..

Raamkozijn vervangen

Een verbouwing is een ingrijpende klus. Een goede voorbereiding en een doordachte aanpak is daarom erg belangrijk. Wie een raamkozijn gaat..

Huis beveiliging

Beveiliging in huis, welke keuzes maakt u voor uw huis beveiliging Beveiliging van een huis met een elektronisch alarm kan vrij ingewikkeld..

Raamdecoratie en binnen zonwering ideeen en voorbeelden

Wanneer u denkt dat zonnewering en raamdecoratie iets van deze tijd is heeft u het mis. De oude egyptenaren waren een van de eerste die..

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging van ramen en deuren Uw kunt u huis in een paar stappen een stuk veiliger maken. Kruip in de huid van een inbreker en..

Op maat maken rolgordijn of lamellen

U kunt rolgordijnen maar ook de ultra smalle horizontale jaloezieën (25 en 16 mm breed!) op drie manieren bevestigen: tegen het kozijn,..

Een raam plaatsen in een nieuwe deur

Glas raam plaatsen Om een glas raam te plaatsen of zetten neemt u de deur uit de opening. Leg hem plat op de grond of over de schragen. In..

Deur afhangen

Een deur afhangen is een niet al te moeilijk maar wel een heel secuur klusje. In onderstaande beschrijving kunt u stap voor stap lezen hoe..

Garage kanteldeur

Kanteldeur Van alle garagedeuren is de kanteldeur wel de bekendste garagedeur. De kanteldeur ofwel de klassieke garagedeur draait volledig..