Klusidee

Nieuwe vloeren uitzoeken? Hier moet u op letten!

Bent u van plan om een nieuwe vloer aan te schaffen maar weet u niet welke vloer het beste bij uw huidige leefomgeving past? Dan kunt u in..

Onderhoud houten vloeren

Vroeger was het onderhoud van houten vloeren al een tijd- en energierovend karwei. Ze werden allereerst in de was gezet en vervolgens..

Gietvloer zelf leggen

Advertorial De Polyurethaan gietvloer zien we steeds vaker in onze woonomgeving. Meestal worden deze geplaatst door professionele..

Doe het zelf Coatingvloer

Advertorial Kwamen we de coatingvloer eerder alleen  tegen in magazijnen, garages, werkplaatsen en showrooms. Tegenwoordig zien we de..

Vloerbescherming stoelen

Advertorial Zijn uw stoelen vloer vriendelijk? Vloerbescherming voor stoelen. Wilt u voorkomen dat uw vloer beschadigd door het gebruik van..

Lekkend balkon leidt tot irritatie

Vele trotse woningbezitters beschikken over een balkon. Voor de één is het een aanwinst voor de woning en voor de andere een..

Kliklaminaat leggen

Laminaat bestaat uit geperst plaatmateriaal. De bovenkant van het kliklaminaat is een slijtvaste kunststoflaag, aan de onderzijde voorzien..

Vinyl vloer zelf leggen

Vinyl leggen Zelf vinyl leggen is voor iemand die een beetje handig is goed te doen. Wanneer u niet geheel zeker bent van eigen kunsten..

Vinyl vloerbedekking, een functionele creatieve vloer

Vinyl vloeren vloerbedekking meer dan gewoon zeil Een vinylvloer is een veerkrachtige kunststof vloerbedekking. Bij deze vloeren wordt nog..

Zelf Leggen van vloerbedekking

Het leggen van vloerbedekking is niet moeilijk. Wanneer u de onderstaande instruktie volgt ligt uw tapijt er straks keurig in. TIP: Voor..