Klusidee

Vloerbescherming stoelen

Advertorial

vloer-beschermingZijn uw stoelen vloer vriendelijk? Vloerbescherming voor stoelen.

Wilt u voorkomen dat uw vloer beschadigd door het gebruik van uw stoelen? Kijk dan eens kritisch naar de poten van uw stoelen of het onderstel van uw meubels, zijn deze wel vloervriendelijk? Vaak komt het voor dat onder uw stoelen en fauteuils een dop of glijder zit als vloer bescherming die niet geschikt is voor uw vloer.

Veelvoorkomende problemen zijn daarom o.a.:

  • plaatselijke slijtage van de afwerking van de vloer
  • moeilijk te herstellen krassen en deuken
  • stoelen en fauteuils maken een onaangenaam geluid wanneer u ze verschuift
  • plakviltjes blijven niet zitten en laten lijmresten achter op de vloer
  • bestaande doppen zijn versleten

Vloerbescherming stoelen

Vloerbescherming voor stoelen is noodzakelijk voor behoud van uw vloer. Met de juiste dop of glijder met aangelast vilt onder uw stoel of fauteuil kunt u ze zorgeloos gebruiken zonder voortdurend met de vloer rekening te moeten houden. Door deze vloerbescherming  voorkomt u beschadigingen en stoelen schuiven gemakkelijker, zonder lawaai. Denk bijvoorbeeld ook aan zwenkwielen met een zacht loopvlak in plaats van een grote kunststof mat onder het bureau.

De juiste vloerbescherming onder uw stoelen. Eenvoudig te doen!

In de unieke webwinkel van Floorfriendly.nl vindt u de oplossing voor de bovengenoemde problemen. Er is een uitgebreid assortiment van doppen, glijders en wielen geschikt voor veel verschillende stoelpoten en onderstellen; van hout of metaal; poten, sledeframes en wielen.
Op de site is rekening gehouden met het bepalen van de juiste bestelmaat door gebruik te maken van 2 speciale linealen die kunnen worden uitgeprint. Floorfriendly levert in bijna alle denkbare maten voor nagenoeg alle modellen. Met name voor designmeubelen met metalen frames zijn toepasselijke doppen en glijders. De kosten zijn laag en de levertijd is kort. Met een paar handelingen lost u op een simpele manier een vaak terugkerend probleem op.

Meer informatie vindt u op http://www.floorfriendly.nl/shop/

naamloos

Gerelateerde berichten