Klusidee

Doe het zelf Coatingvloer

Advertorial

coating_vloerKwamen we de coatingvloer eerder alleen  tegen in magazijnen, garages, werkplaatsen en showrooms. Tegenwoordig zien we de coatingvloer ook bij de mensen thuis. De kenmerkende eigenschappen van coatingvloeren zijn het eenvoudige onderhoud, hygiëne en veiligheid.

Een coatingvloer oogt zeer modern. U kunt uw vloer voorzien van een strakke en naadloze uitstraling met een frisse functionele afwerking in vele kleuren. U kunt er ook voor kiezen kleine kleurvlokjes in de vloer te strooien waardoor de vloer een speels effect krijgt.  De doe het zelf coatingvloer is in vele kleuren te krijgen.

Coating

De benaming coating wordt zeer veel toegepast. We kunnen stellen dat een coating een dun laagje is dat op een ander materiaal is aangebracht. Het dunne laagje voegt iets toe aan het onderliggende materiaal door het te bedekken. Voor de vloeren geldt dat het bescherming biedt en zeer decoratief is.
Coatings worden op een eenvoudige wijze, met behulp van een epoxy vachtroller, aangebracht op de ondergrond.

Doe het zelf

Met de Rocapox EP Vloercoatings kunt u thuis eenvoudig een coating aanbrengen.

De coatingshop levert een zeer goed productenpakket waarmee u thuis eenvoudig uw doe het zelf coatingvloer voorziet van een frisse functionele afwerking. Het behandelen, herstellen en onderhouden van een vloer kunt u zelf met behulp van een duidelijke instructie.  Er is een ruim aanbod van kleuren.
Voor vloeren van 20 en 40 m2 bieden zij al complete pakketten met alle noodzakelijke producten, rollers en kwasten. Met een vloerenpakket kan men dus direct aan de slag. Daarnaast bieden zij de mogelijkheid uw eigen pakket samen te stellen op basis van uw situatie en wensen.

Informatie over kleurtoepassingen en bestelmogelijkheden over de doe het zelf coatingvloer vindt u op de uitgebreide website van de coatingshop

naamloos

Gerelateerde berichten