Klusidee

Stijlvol en mooi schoenenrek

Schoenen mooi en handig opbergen
schoenenrekWeinig mensen hebben een inloopkast met daarin een gehele schoenen afdeling. Dus velen van ons moeten nog een oplossing verzinnen voor hoe we al die schoenen op een overzichtelijke manier kunnen opbergen, zonder dat het te veel kostbare ruimte inneemt. Vaak liggen de schoenen verspreid ergens bij de voordeur, of opgestapeld in de kledingkast. Het probleem is dat dit erg rommelig overkomt, en u vaak vele schoenen vergeet de dragen die achterin de kast liggen. Bovendien, net zoals uw jassen mooi aan de kapstok hangen, verdienen uw prachtige schoenen diezelfde respect.

Shoe Tree
stijlvol-schoenenrekBijvoorbeeld,  de ‘Shoe Tree’, ontworpen door Mark Hark, bergt elf of twaalf paar schoenen op en maakt nuttig gebruik van de verticale ruimte bij u thuis. Het rek is in zwart of wit verkrijgbaar, en de schoenendozen zijn in rood, paars, wit, zwart of turquoise. Zo kunt u dus een kleur kiezen die bij uw interieur past.

Georganiseerd en stylish
De schoenendozen zijn maximaal 12 x 12.4 cm groot en bevatten elk een doorkijkvenster zodat u gemakkelijk kunt zien welke schoenen in welke doos zitten. Zo staat niet alleen het schoenenrek in de spotlight, maar ook uw schoenen. Het materiaal van de Shoe Tree is gelakte MDF, en de afmetingen van het gehele rek is 45 cm breed, 163.5 hoog en 15 cm diep.

Vastzetten aan de muur
schoenenrek3De Shoe Tree steekt daarom niet ver uit, en met drie gaten aan de achterkant van het rek kan het ook practisch aan de muur bevestigd worden. Nu weten we dat een schoenenrek niet  lomp ergens in de gang hoeft te staan, maar een architectonishe toevoeging kan zijn op uw inrichting…
Voor de Shoe Tree en andere schoenenrekken kunt u een kijkje nemen op Fashion For Home designer meubels.

Interieurtips:
Ruimte creëren
Kleuren in het interieur

Gerelateerde berichten