Klusidee

Paneelgordijnen

paneelgordijnen-1Paneelgordijnen zijn gordijnen in panelen die zeer stijlvol zijn en waar eindeloos mee te variëren valt.  De gordijnen bestaan uit verticale banen stof. Paneelgordijnen zijn mooi en heel functioneel.

Van zowat elke gordijnstof kan een paneelgordijn worden gemaakt. De paneelgordijnen worden ook gebruikt als scheidingswand of decoratie.

 

 

Keuze uit vele stoffen

Paneelgordijnen kunnen worden gemaakt van strak hangende paneelgordijnstoffen of zachte vouwgordijnstoffen. De collectie bevat mooie basic uni en structuurstoffen, dessinstoffen of transparante stoffen, die voor een zachte lichtinval zorgen.

gordijn

Scheidingswand of raamdecoratie

Met de stijlvolle paneelgordijnen kan men veel kanten op. Als raamdecoratie zijn ze prima toe te passen voor grote ramen, zoals schuifpuien. Paneelgordijnen zijn ook heel praktisch als scheidingswand of om bijvoorbeeld een rommelige kast uit het zicht te laten verdwijnen.

gordijn-afscheiding

Combineren van diverse dessins

Door verschillende kleuren panelen te gebruiken in één paneelgordijn of een dessin met meerdere uni-panelen te combineren krijgt een paneelgordijn een heel eigen uitstraling.

Koord of trekstaaf bediening

Voor de bediening van uw paneelgordijn kunt u kiezen voor een koord of trekstaaf.

sluiting  touwtje

Raamdecoratie en zonwering

Gerelateerde berichten