Klusidee

Een mini-kledingkast

garderobeOpgeruimd staat netjes. Jassen en tassen verdwijnen netjes uit het zicht. In een klein huis moet men handig met de ruimte omgaan. Deze manier van opbergen zorgt er niet alleen voor dat u zichzelf nog even goed kunt bekijken maar zorgt ook voor een handige indeling in de ruimte.

In de meeste huizen en appartementen is de gang niet een van de ruimste vertrekken in de woning. De meubels die daar in staan mogen dan ook niet al te veel ruimte innemen. Door deze handige doe het zelf klusbeschrijving van de mini kledingkast maakt u optimaal gebruik van de ruimte en verdwijnt u garderobe achter een mooie spiegel.

De mini kledingkast truc

De wandplank, vastgemaakt met steunen aan de muur ligt 10 cm lager dan het hoogste punt van de spiegel. Deze plank is dus alleen zichtbaar vanaf de zijkanten. De functie van de plank is niet alleen om spullen op kwijt te kunnen maar het zorgt ook voor de bevestiging van de spiegel. Om paraplu’s te kunnen opruimen, hebben wij achter de spiegel een badkamer stang gemonteerd waar normaal de handdoeken aan kunnen hangen.

Panelen van MDF

Panelen van MDF met een kunstoflaag vormen het ideale materiaal. De rand kunt u met kantband en een strijkijzer prachtig afwerken. Gebruik speciale spiegelijm om de spiegel te monteren. Breng deze in stroken van boven naar beneden op de spiegel aan. Zorg dat er zo’n 5 tot 10 cm ruimte tussen de lijmbanen zit, zodat de spiegel kan ademen. Zo maakt u zelf een mini kledingkast.

Bekijk de foto instruktie
Inrichting

Gerelateerde berichten