Tuindeur zo lang mogelijk behouden

Reaven

 • #1
Hoi allemaal , wellicht een wat vage topic titel Haha .
Maar waar het mij om gaat ; ik heb tuindeuren met houtrot . DeZe zijn eerder verkeerd gerepareerd met staalplamuur. Hierdoor zijjn uiteraard scheuren ontstaan. De deuren zijn dermate rot zoals je op de foto's ziet dat ze vervangen moeten worden. Ik zou dit echter zo lang mogelijk willen uitstellen.

Heeft het zin om compactplaat over de onderkant (waar de groeven lopen ) te schroeven ? Zodat het hout iig tegen de weersinvloeden beschermd is en ik de vervangen zolang mogelijk kan uitstellen. Of heeft dat geen enkele zin en rotten de deuren net zo snel door ?


 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Walker

  Specialist Deuren en Kozijnen
  • #2
  Heeft inderdaad allemaal geen zin, en is verspilling van geld en moeite.
   

  Marcn88

  • #3
  Als de deur al rot is kunt u er van alles overheen schroeven en voor t oog zie je de rotterij dan niet maar dit proces gaat onverminderd door
   

  Haemmertime

  Vaste beantwoorder
  • #4
  Ik denk dat je dit maar op 1 manier budgetvriendelijk kan oplossen, een deur van marktplaats halen, en die netjes in de verf zetten. dan ben je denk ik het goedkoopste en minst tijdrovend uit, en heb je gewoon een fatsoenlijke deur erin.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu