Teveel wandcontactdozen ???

Michelkemp

  • #1
Kan je onbeperkt wcd aansluiten of zit er een limiet aan.

Wij hebben drie groepen plus een aparte wasmachine groep plus twee aparte kook groepen. Nou heb ik de zolder verbouwd en vier extra wcd aangelegd voor simpel gebruik zoals tv modem lampje wekker etc etc. Alleen is het nu zo dat wanneer de droger gaat draaien, die op een eigen groep staat, na een half uurtje a drie kwartier de aardlekschakelaar er uit vliegt. Ik moet dan een half uur wachten voordat ik de aardlekschakelaar weer kan inschakelen.

Zou dat komen door die extra wcd's??
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #2
Nee, lijkt mij niet, die droger is defect.
 

Peter_H

  • #3
Waarom wacht je een half uur voordat je de ALS weer inschakeld? Schakel gewoon de groep af van de droger en zet de ALS weer op. Zo hebben je andere groepen op diezelfde ALS weer spanning. Na een half uur zet je de groep van de droger weer aan.

Maar goed, dit is natuurlijk tijdelijk want ik neem aan dat je de droger laat nakijken.
 

Michelkemp

  • #4
Zo doe ik het ook Peter maar was om even aan te geven hoe het in de praktijk gaat. Maar waarom kan ik pas na een half uur weer inschakelen, zit er ergens een thermische beveiliging ofzo ?
 

Peter_H

  • #5
Nee, zit geen thermische beveiliging in ALS. Die detecteert alleen een lekstroom. In dit geval misschien veroorzaakt door vocht wat vanzelf weer verdampt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu