Kleine badkamer renovatie - verslag

Blof-fan

 • #61
Zo, volgende update! :mrgreen:

Toen het plafond eenmaal klaar was, kon er eindelijk ook eens begonnen worden met het ophangen en installeren van het sanitair om er een echte badkamer van te maken...

Eerst maar eens begonnen met de kranen. Even het water eraf, alle stopjes eruit draaien en dan kunnen de kranen er zo in gedraaid worden.

IMG-20211016-WA0000.jpeg

De hoekstopkraantjes voor de wastafel. Deze komen achter het wastafel meubel te zitten en zie je dus niet meer.

Voor de douchekraan de S- koppelingen erin gedraaid en de afstand en hoek bepaald en gemarkeerd.
Daarna netjes afgekit voor montage van de douchekraan.

20211016_165710.jpg

IMG-20211016-WA0002.jpeg


Maar ik wilde de doucheset nog niet geheel monteren. Ik wilde nog een beetje ruimte houden om overal een beetje bij te kunnen, en met zo'n regendouche in de weg is dat niet zo praktisch.

Dus het eerstvolgende dat ik graag gemonteerd wilde hebben was de radiator. Dat scheelt weer
2 pijpjes die zomaar uit de muur steken.

Het kostte het nodige meetwerk. Hoeveel moet je die pijpjes immers inkorten zodat alles netjes past. Ook nog niet eerder met zo'n midden aansluiting gewerkt. Maar aan het einde van het verhaal zat alles netjes op z'n plek en zag het er netjes en strak uit.

20211021_210005.jpg


Daarna kon het cv systeem weer gevuld, ontlucht en op druk gezet worden. Met 2.2 bar was er nergens geen druppel te zien, dus alles leek goed aangesloten.

Meteen de cv eens wat op laten stoken of alles ook werkt zoals het hoort.
Binnen zeer korte tijd werd de radiator van boven tot onder lekker warm. Kan er weer wat afgestreept worden.

Volgende item op het lijstje was de wc.
Daarvoor moesten allereerst de koppelstukken voor het toilet op maat gemaakt worden. Op zich niet spannend, ware het niet dat ik natuurlijk niet eerst even de rubbers had verwijderd uit het frame en die pijpen er zo in had geduwd voor het meten.
Achteraf bleek dus dat ik de afdichting van de afvoer had beschadigd met een scherpe rand...

20211020_165234.jpg


Dus maar even een kleine zoektocht op internet gedaan naar vervangende afdichtingen. Besteld en de volgende dag gelukkig al binnen. Kon het toilet toch gewoon in elkaar gezet worden.

Er werd een beetje een vaag bevestigingssysteem gebruikt, waarbij van alles in elkaar moest klikken. Maar het is allemaal netjes volgens de handleiding gedaan en de pot blijft netjes hangen. Je moet er alleen een beetje vertrouwen in krijgen als je 'm er net op gezet hebt denk ik.
Bij een bout en een moer weet je dat het vast zit en kun je nog eens wat na trekken indien nodig. Hier kon dat niet. Maar je ziet er dan ook weer helemaal niets van, dus voor het esthetische is het wel weer mooi natuurlijk.

Toen de pot eenmaal hing, was het de volgende dag de beurt aan de wastafel.

Komen we er eindelijk achter of ik alle kraantjes en de afvoer etc. op de juiste plek heb aangelegd! :roll:

Eerst de onderkast maar eens tegen de muur. Dat viel gelukkig nogal mee. Er zat een eenvoudig te monteren ophangsysteem bij.
Toen de wasbak maar eens gepast en daar kwam al een klein probleem naar voren. Ik had de hoekstopkraantjes met de aansluitingen naar boven gemonteerd. Maar nu bleken die dus direct onder de wasbak te zitten. Op de juiste plek gemonteerd, maar het is wel erg krap allemaal.
Gelukkig een easy fix. De kraantjes een halve slag draaien zodat ze naar beneden wijzen. Er zat ruim genoeg slang aan de kranen om dan alles nog netjes aan te kunnen sluiten.

Er waren bij de wastafel geen bevestigingsmiddelen meegeleverd, dus eerst de montagehandleiding nog maar eens doorgelezen.
Daar wordt gesteld om de wasbak bovenop het meubel te kitten en aan de wand te kitten zonder verdere bevestiging. Dat vond ik eigenlijk maar niets. Ik heb niet genoeg vertrouwen in alleen siliconenkit om zo'n ding op z'n plek te houden als er bijvoorbeeld iemand valt en een ruk geeft aan dat ding ofzo.

Er zaten gelukkig wel 4 gaten in de wasbak, zodat ik het wel degelijk vast kan zetten tegen de muur.
Dus in de bouwmarkt een kant en klare bevestiging set gehaald voor wastafels met M10 draadeinden en grote plastic ringen waarmee het hele spul tegen de wand geschroefd kan worden.

20211023_115140.jpg


20211023_130746.jpg


Toen alles degelijk vast zat kon er gekit worden. Maar even doen voordat de kranen gemonteerd zijn, dan heb je wat meer ruimte en is het wat makkelijker om te doen.

20211023_121429.jpg


Daarna de kranen gemonteerd en zowaar, alles werkt naar behoren! :mrgreen:
Kan er weer wat afgestreept worden.

Next!

De douchekraan was al gemonteerd, maar de rest van de douche set moest nog gemonteerd worden.
Bij het monteren van de douchekraan kwam ik erachter dat die zwarte coating toch aardig kwetsbaar is.
Ondanks dat ik 2 lagen stevige duct tape op de sleutel had geplakt en extra voorzichtig was, kon ik niet voorkomen dat de zwarte coating toch beschadigd raakte bij het aandraaien van de koppelingen.
Ik heb al matte zwarte verf besteld om dat bij te kunnen werken.

Maar bij het bevestigen van de rest van de douche set was ik dus wel extra voorzichtig...

Alle geboorde gaten in het douche gedeelte zijn uiteraard eerst vol gekit na het boren voordat de plug en de schroef bevestigd werden.

20211021_172216.jpg


En niet veel later hing ook de regendouche op z'n plek.

20211021_214753.jpg
 
 • Like
Waarderingen: Steve90 en Klussen.
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Blof-fan

  • #62
  Vervolgens is ook de spiegel nog opgehangen en aangesloten. De verlichting en spiegelverwarming met touch bediening werken keurig.

  Ik heb er zelfs nog op gelet dat ik de bovenkant van de spiegel op dezelfde hoogte heb gemonteerd als de bovenkant van de radiator. Gewoon om alles netjes en strak te laten ogen.

  20211023_224507.jpg


  En dan bleef het grootste klusje over voor het laatst.
  De douchedeur moest nog gemonteerd worden...

  Maar gelukkig was ook dat een redelijk eenvoudig systeem om te monteren. Wel wat werk om het allemaal netjes aan te laten sluiten en uit te lijnen.
  Maar na wat prutsen zat alles netjes en stevig vast en kon er gekit worden. Het zilvergrijs voor de zijkanten en de grijze kit voor bij de vloer zodat het allemaal netjes aansluit op de rest van de badkamer.

  20211023_224544.jpg


  En omdat we graag nog lang willen genieten van onze mooie nieuwe spullen hebben we ook meteen een vloertrekker en kleine wisser in de douche opgehangen, zodat de boel netjes schoon en droog blijft.

  20211023_184558.jpg


  En dan, na 5 weken lang klussen, was het dan toch tijd om al het gereedschap eens aan de kant te gooien en de hele badkamer eens te ontdoen van al het bouwstof, lege dozen en verpakkingen en eens een stap terug te doen om eens te kijken naar het resultaat!

  Want intussen begon het wel een echte badkamer te worden.

  Het is nog niet helemaal 100% af. Het deurkozijn moet nog geschuurd en geschilderd worden. Dat geldt ook voor het raamkozijn, daarom hebben we het raam nog niet terug gemonteerd.
  Ook moet er nog wat voegwerk bijgewerkt worden hier en daar. De randen van het plafond en het raam en deur kozijn moeten ook nog afgekit worden.

  Ook zitten er hier en daar nog wat resten verf en voegmiddelen op de tegels. Die gaan we nog een keer helemaal nalopen met cementresten verwijderaar.

  Maar dat zijn zaken die we op 't gemakje nog kunnen doen de komende dagen.

  We hebben de badkamer nu in ieder geval weer in gebruik genomen en het is heerlijk om lekker op je gemakje in je eigen huis weer lekker te kunnen douchen! :mrgreen:

  Wij zijn in ieder geval heel erg blij met het resultaat tot dusver:

  20211024_101618.jpg
  20211024_101639.jpg
  20211024_101658.jpg
  20211024_101726.jpg
   
  • Like
  Waarderingen: Gasgas1986, Steve90 en Klusidee ralf

  Peter

  Specialist Bouw/Sanitair
  • #63
  Ziet er netjes uit. :prima:
  En ja dat zwarte sanitair is nu helemaal in de mode.
  Maar zorg dat je het goed bijhoud elke keer na het douchen.
  Anders heb je zo witte kalkvlekken er op zitten, en die zijn op dat zwarte niet gemakkelijk verwijderbaar. Zonder de laklaag aan te tasten.

  Wel zou ik nog 1 ding aanpassen en veranderen.
  NL de geribbelde afvoer van de wastafel.
  Gebruik daar gewoon een paar pvc bochten voor en een stukje buis.
  Die slappe geribbelde buis gaat snel vol met vuil zitten.
   
  • Like
  Waarderingen: Blof-fan

  Blof-fan

  • #64
  Bedankt @Peter ! :mrgreen:

  Ja, het is helemaal in. Maar het is ook wel heel gaaf zo alles bij elkaar en maakt de badkamer net even anders dan anders. :cool:
  We hebben niet voor niets die trekkers opgehangen en die gaan ook echt wel gebruikt worden. Daarbij wordt de douchekraan etc ook gewoon na elke douchebeurt netjes afgedroogd om het allemaal zo lang mogelijk mooi te houden.

  We zitten ook steeds sterker te denken aan een waterontharder (ook mede voor de komende Quooker in de nieuwe keuken) dat zou misschien ook nog iets kunnen schelen, hoewel ik er nog steeds wisselende verhalen over hoor/lees.

  Wat betreft die ribbelbuis, dat dacht ik bij het installeren ook al, die ribbels zijn leuk voor het gemak bij de installatie, maar helpen verstoppingen etc. natuurlijk wel in de hand.
  Die ga ik idd nog wel een keer vervangen door gladde buis. Maar dat is een relatief klein klusje en heeft voor mij nog even niet zoveel haast. Ik ben al lang blij dat nu alles 'up and running' is. :wink:
   

  Klussen.

  • #65
  Je hebt een mooie badkamer gemaakt. Heel veel plezier. En bedankt dat je ons hebt laten meekijken.:prima:
   
  • Like
  Waarderingen: Blof-fan en Klusidee ralf

  Walker

  Specialist Deuren en Kozijnen
  Moderator
  • #66
  Peter schreef:
  Wel zou ik nog 1 ding aanpassen en veranderen.
  NL de geribbelde afvoer van de wastafel.
  Gebruik daar gewoon een paar pvc bochten voor en een stukje buis.
  Exact wat ik dacht toen ik de foto's zag: Kon dat niet anders... Maar als tijdelijke oplossing is het een prima fix.
   
  • Like
  Waarderingen: Blof-fan

  Mario R

  • #67
  Nou Ralf, gefeliciteerd hoor, knap gedaan voor een 'amateur' , heb het van begin tot eind gevolgd, en persoonlijk vind ik het een leuk verslag en heb er van geleerd.
  Ben zelf ook net begonnen met renovatie van toilet en binnenkort de badkamer, en hopelijk heeft je verslag kleine foutjes voorkomen.
  Ben een jaar bezig geweest om een installateur te vinden voor een normale prijs, maar dat is niet gelukt, veel 'cowboys' momenteel in deze branche, dus dan maar zelf begonnen, jou voortgang heeft me daarmee geholpen.
  Waar ik vooral mee zit is, waar begin je met tegelen?, vooral met grote tegels, meestal is het toch volle tegels waar je het eerst op kijkt als je binnenkomt, tevens de douchegoot, en de afschot er naar toe langs twee kanten, ik heb een douchescherm in een boogvorm om ruimte te winnen, hoe krijg ik die netjes op de tegels geplaatst die onder afschot staan? bij een recht scherm is het niet zo moeilijk.
  Terwijl ik momenteel met het toilet beneden bezig ben, ben ik daar al over na aan het denken hoe ik dat ga oplossen.

  mvg
  Mario
   
  • Like
  Waarderingen: Blof-fan

  Blof-fan

  • #68
  Hallo Mario,

  Fijn dat mijn bijdrage op dit forum al mensen heeft kunnen helpen en aanmoedigen! :mrgreen:

  Vooruit denken is zeker niet verkeerd bij zo'n klus. Indien mogelijk zou ik de tegels uittekenen op de wanden met een lange waterpas. Ik heb dit deels gedaan bij mijn badkamer. Was in mijn geval goed te doen, omdat wij grote tegels hadden. Is nog wel even werk, maar dan zie je meteen hoe je overal uitkomt en kun je dingen eventueel nog aanpassen of corrigeren.

  En wij hebben bij de lastigste wand, die met het raam waar je meteen naar kijkt als je binnenkomt, eerst gezorgd dat dat een beetje lekker uit komt. Eerst de hele lengte van de muur opgemeten (in ons geval 240cm). Gedeeld door de maat van de tegels (60x60cm). 240/60=4 is dus precies 4 hele tegels in ons geval.
  Maar stel dat, dat niet het geval is en je wand is bijvoorbeeld 235cm. 4 tegels gaan dan net niet passen en zal je moeten gaan snijden. 3 hele tegels geeft 3x60=180cm. Als je het dan symmetrisch wilt hebben, dan krijg je 235-180=55/2=27,5cm aan de ene kant, 3 hele tegels en dan nog eens 27,5cm aan de andere kant.
  Datzelfde hebben we gedaan voor de hoogte van de hoogste wand.

  Neemt niet weg dat je dan nog wel eens tegen dingen aanloopt die niet zo lekker uitkomen hoor. Maar die los je gaandeweg ook wel weer op. Maar hoe meer je vooruit denkt, hoe beter heb ik intussen wel geleerd :wink:
   

  Gasgas1986

  • #69
  Respect, hier mag je heeeel trots op wezen!
  Je hebt aangeven dat dit je eerste keer is en dan mag je “foutjes” maken. Maar in mijn ogen heb je het perfect gedaan. Ja natuurlijk heb je leer momentjes. Maar er zijn zitten zeker geen grote miskleun punten.

  Ikzelf klus ook veel. Ik heb inmiddels alles wel aangeraakt en gemaakt.Van voor naar achteren en van boven naar beneden. Maar een complete badkamer renovatie nog niet. Die zit er aan te komen en jou verslag heeft mij zeker geholpen. Bedankt!
   
  • Like
  Waarderingen: Blof-fan

  Blof-fan

  • #70
  Hartelijk dank @Gasgas1986
  Perfect is wel een erg groot woord hoor, want dat is het zeker niet :wink:. Er zijn hier en daar echt wel wat dingetjes die achteraf beter of mooier hadden gekund.

  Maar zolang het maar goed in elkaar zit, geen problemen geeft na verloop van tijd en alles doet wat het moet doen, dat vind ik persoonlijk belangrijker dan een tegel die niet net helemaal lekker zit of een tegelstrip die net niet helemaal aansluit of iets dergelijks.
  Maar ik heb gaandeweg ook weer heel veel geleerd dus een eventuele volgende keer zal het weer beter en sneller gaan.

  Maar blij dat het verslag je geholpen heeft, dat was immers waar ik het voor gemaakt heb! :mrgreen:
  Ik moedig je bij deze dan ook aan hetzelfde te doen als ik en hier een topic te openen.
  Het is leuk om te volgen en hoe meer ervaringen mensen lezen en waar anderen tegenaan lopen, hoe beter, leerzamer en informatiever dit forum wordt toch? :wink:
   

  Blof-fan

  • #71
  Ook meteen nog even een kleine up-date achteraf:

  Peter schreef:
  Wel zou ik nog 1 ding aanpassen en veranderen.
  NL de geribbelde afvoer van de wastafel.
  Gebruik daar gewoon een paar pvc bochten voor en een stukje buis.
  Die slappe geribbelde buis gaat snel vol met vuil zitten.
  Walker schreef:
  Exact wat ik dacht toen ik de foto's zag: Kon dat niet anders... Maar als tijdelijke oplossing is het een prima fix.
  Het was al de bedoeling, maar ik heb jullie advies ter harte genomen. Na een aantal weken een beetje uit geklust te zijn en er even geen tijd en zin in gehad te hebben, is dat tijdelijke flexibele afvoerpijpje vervangen door wat degelijkers:

  20211121_174129.jpg


  Was ik alleen achteraf vergeten om de rozet/afdekplaat van de afvoer er weer tussen te zetten :oops:.
  Maar goed, gelukkig is dat iets dat uit het zicht zit achter een stel lades, dus dat is geen ramp...

  Er moesten nog wat dingetjes afgewerkt worden (en ik moet eerlijk bekennen dat er nog steeds dingen zijn die afgewerkt moeten worden :oops:, maar het ontbreekt me steeds een beetje aan de tijd helaas).

  Het raamkozijn en het raam moesten bij de laatste foto's nog geschilderd worden, en ook het deurkozijn had nog wat aandacht nodig.
  Dus loslatende oude verlagen zijn verwijderd, de kozijnen zijn grondig geschuurd en ontvet waarna er eerst een degelijke grondverf op is gesmeerd, en vervolgens de verf.
  Mat zwart voor het deurkozijn, zodat het mooi bij de andere zwarte accenten in de badkamer past.  20211026_093607.jpg


  20211026_093613.jpg


  20211211_170429.jpg


  Maar zwart voor het raamkozijn ging ons dan weer net iets te ver. Dus die is gewoon weer netjes hoogglans wit geworden. Het raam zelf kreeg dezelfde behandeling en is daarna weer terug geplaatst en voorzien van nieuwe, witte uitzetters.

  20211211_170647.jpg


  Maar omdat we het raam zo eigenlijk maar een beetje kaal vonden, hebben we nog een zwarte jaloezie op maat laten maken en die ervoor gehangen.

  20211211_170720.jpg


  Dat kleed het toch allemaal net weer wat meer aan.

  We genieten na een aantal weken/maanden nog steeds volop van de badkamer! :mrgreen:

  De ventilatie werkt nog steeds perfect en dat terwijl ik er nog steeds niet aan toe gekomen ben om het deurrooster te plaatsen! :?: Ik heb 'm wel liggen en ben nog steeds van plan om die te plaatsen als ik er tijd voor heb, maar tot dusver gaat het zonder ook prima.

  Ook hebben we nu op mysterieuze wijze geen koud water meer boven onder de douche als er beneden in de keuken warm water wordt gepakt.
  De druk wordt even wat minder, maar het water wordt niet meer koud, wat vroeger wel altijd gebeurde. Ook toen er verschillende (merk) kranen in de douche gemonteerd zaten.
  Vreemd, want ik heb alleen leidingen in de badkamer om gelegd, maar de leidingen vanaf de ketel zijn niet veranderd. Maar goed, het is natuurlijk een positieve ontwikkeling waar we zelf ook door verrast waren! :mrgreen:

  Verder zijn er nergens lekkages tot op heden, hebben we een lekkere krachtige waterstraal onder de (hand)douche en het water wordt heerlijk warm.
  De wc zit prima en de spullen in de nisjes is een uitkomst! De wastafel blijft keurig netjes leeg.

  Ook alle afvoeren doen zonder mankeren netjes hun werk (zolang je het haar zeefje in de douchegoot maar regelmatig schoon maakt tenminste. Daar kwamen we achter toen er een keer 10cm water in de douche bleef staan en ik me rot schrok! :roll: )

  Ook de vloerverwarming is een heerlijke extra luxe die ik erg ben gaan waarderen.

  Wel moet ik nog enkele kitnaden in de douche een keer overnieuw doen. Laatst viel me ineens op dat er toch kieren zijn ontstaan in enkele kitrandjes.
  Hoe het precies komt weet ik ook niet, want de andere kitnaden zijn allemaal prima in orde en blijven netjes. Bij deze lijkt het alsof de kit wat ingekrompen is ofzo? :?

  20211211_170740.jpg


  Dus die kitnaden snijd ik er nog een keer uit, dan kit ik ze weer opnieuw en dan hoop ik dat het niet meer gebeurd en ze goed blijven.

  Ook heb ik nog wat last van LED lampen die zo af en toe wat knipperen als ze gedimd zijn (zowel de nis spotjes als de plafond spots).
  Ik weet dat dat wel eens kan gebeuren en dat goede kwaliteit spots en dimmers dit vaak al tegengaan. Die zijn ook gebruikt, maar helaas bleek het toch niet afdoende. Ik hoop nu dat één of twee van die compensatiemodules dit kunnen oplossen. Of hebben anderen hier nog een andere oplossing voor?

  Ik houd jullie in ieder geval op de hoogte!
   
  Laatst bewerkt:

  Peter

  Specialist Bouw/Sanitair
  • #72
  :prima:
  Wacht niet te lang met die kitvoegen vervangen.
  Zo te zien kan er nu vocht in de voeg komen, en teveel vocht in de kitvoeg is niet goed als je opnieuw gaat kitten.
  Maak de kitvoeg ook iets breder, dan hecht die beter
   

  Blof-fan

  • #73
  Nee, daar ga ik zeker niet te lang mee wachten.
  Alles is wel lekker in de kimband en pasta gezet en dergelijke, maar ga het toch liever niet teveel op de proef stellen :roll:

  Morgenochtend de boel er maar eens uitsnijden en opnieuw kitten, dan kan er morgenavond wel weer gedouched worden.
   

  Wgb

  Vaste Beantwoorder
  • #74
  De wanden zijn een knap stukje pas-en puzzelwerk geworden. Keurig verdeeld, petje af.
   
  • Like
  Waarderingen: Blof-fan

  Peter

  Specialist Bouw/Sanitair
  • #75
  Ik zou na het kitten toch even minimaal 24 wachten, voordat er weer gedoucht kan worden.
  Dan kan de kit even uitharden.
   
  • Like
  Waarderingen: Blof-fan

  Blof-fan

  • #76
  Bedankt voor de tip @Peter . Ik dacht dat siliconenkit minder tijd nodig had. Met verbouwen niet echt rekening mee hoeven houden toen.

  Gaan we nu wel rekening mee houden dan :prima:

  Wgb schreef:
  De wanden zijn een knap stukje pas-en puzzelwerk geworden. Keurig verdeeld, petje af.
  Dank je! :mrgreen:
  Met en bescheiden badkamer moet je soms even nadenken over een praktische indeling.
  Toen ik de maten op schaal aan het uittekenen was, was ik nog even bang dat het wat krap zou worden. Maar toen ik er eenmaal mee bezig was viel het reuze mee en bij gebruik van de badkamer voelt het allemaal prima, praktisch en logisch aan wat betreft verdeling.
  Ben er zelf ook nog erg tevreden mee :wink:
   

  Buitenman

  • #77
  Hi Blof fan,
  Net je hele verslag gelezen en bekeken.
  Ziet er super uit en niet alleen omdat je een DHZ er bent.
  Gewoon klasse.
  Ik ga zelf binnenkort beginnen met een badkamer op de overloop.
  ook nog nooit gedaan, dus veel te leren.
  Je verslag heeft me zeker al wat tips gegeven, maar de beste is vwb de voorbereiding.
  Daar was jij zo te lezen ook al van doordrongen en dan nog kom je zaken tegen.

  Ik hoop mijn voorbereiding en vorderingen op een soortgelijke manier hier te posten voor tips en tricks.

  Nogmaals klasse en ik ga binnenkort je keuken project ook doornemen.

  Die heb ik hierna op de planning.
   
  • Like
  Waarderingen: Blof-fan en Klusidee ralf

  Blof-fan

  • #78
  Bedankt @Buitenman .
  Fijn te lezen dat dit topic nog steeds gevonden wordt en mensen helpt! :mrgreen:

  Ik wens je alvast veel succes met je verbouwing en ben benieuwd naar je vorderingen in dat topic. Ik zal het dan zeker lezen :wink:

  Ik ben nu in de afrondende fase van de keuken verbouwing. Maar ik ben zo druk bezig geweest met de keuken dat ik het topic wat minder heb bijgehouden.
  Ik heb wel nog de nodige foto's genomen tussendoor, dus ik zal binnenkort weer eens wat updates in dat topic zetten :mrgreen:
   

  DrFlo

  • #79
  Mooi project en mooi resultaat zeg! Bedankt voor het delen, ben momenteel zelf ook bezig met een badkamer verbouwen. Kan hier toch wat inspiratie opdoen :)
   
  • Like
  Waarderingen: Blof-fan

  DrFlo

  • #80
  Blof-fan, hoe dik is je muurtje tussen douche-wc en hoe diep is het nisje bij de wc?
   
  Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
  31
  Gerelateerde onderwerpen
  Kleine keuken renovatie - verslag

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu