Hangend Toilet voor muur van gipsplaat

Maverick65

  • #1
Hallo,

De muren van het toilet in mijn appartement zijn gemaakt van gipsplaten. Zo klinkt het tenminste als je er tegenaan tikt.
Vraagje, zijn er inbouwreservoirs voor hangende toiletten die alleen aan de vloer of aan de vloer en een zijwand te bevestigen zijn?

En als ze er zijn, wat is dan de inbouwdiepte?

Groeten,
Mark
 

Ron321

Vaste Beantwoorder
  • #2
Achter de gipsplaat zullen staanders staan waaraan de gipsplaat bevestigd is, maak eventueel het wandje open om verstevigingen aan te brengen.
Alleen aan de vloer is sowieso niet voldoende.
 

Maverick65

  • #3
Dank je Ron,

Ga eerst maar even op onderzoek achter het wandje en eventueel bij buren.
 

Xr8

  • #4
Het beste in dit geval is om in ieder geval een frame te kopen wat met poten op de vloer staat, is het niet mogelijk om een balk over de wand te zetten welke in alle staanders achter de wand vast komt? Anders misschien twee staanders aan beide zijden van het toilet bevestigen en deze aan het plafond vast maken. Voor het frame een plaat multiplex van 18 mm langszetten.

De inbouw diepte is ongeveer 20 cm. Er bestaan tegenwoordig ook ruimtebesparende uitvoeringen, zowieso van een groot met met een G.

Indien u met de ruimte in de knoei komt kunt u ook nog een verkorte toiletpot toepassen, deze is 48cm ipv 54cm standard.

Succes.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu