Whirlpool AMW520IX warmte-element overleden?

Jazzpr

  • #1
Al enige tijd duurde het langer en langer alvorens met pre-heaten de oven gereed was, maar sinds gisteren is het helaas helemaal einde verhaal... hij warmt wel een beetje op, maar niet voldoende.

Met wat zoekwerk kwam ik tot de conclusie dat mogelijk het warmte-element de boosdoener is. Inmiddels heb ik deze eruit en heb ik het onderdeel gevonden om te kunnen bestellen.

Als jullie experts naar de foto kijken, hoe groot jullie de kans dat dit element de boosdoener is?


 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #2
Dan heb je waarschijnlijk geen aardlekschakelaar op die groep.
Dit element is waarschijnlijk een jaar geleden kapot gegaan , en heeft nog een tijdje voor een kwart gegloeid via de aarde van de kast om vervolgens helemaal te onderbreken.
 

Jazzpr

  • #3
S.oldeerbout schreef:
Dan heb je waarschijnlijk geen aardlekschakelaar op die groep.
S.oldeerbout, bedankt voor de reactie.

Ik moet het nog even nakijken, maar als het niet op de aardlek zit, zou dat toch wel zeer teleurstellend zijn... Jaren geleden door een gerenommeerde aannemer zijn er 2 groepen bijgeplaatst, hoop aan te kunnen nemen dat dit correct gedaan is.

Het nieuwe warmte-element komt vandaag binnen, dus kunnen we morgen de broodjes weer afbakken. Ter lering en vermaak laat ik nog even weten wat mijn bevindingen zijn mbt of de groep is aangesloten op de aardlek of niet.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu