Whirlpool combimagnetron

scholtis

  • #1
Wij zijn in het bezit van een whirlpool combimagnetron en wel de amw505/IX. Sinds gisteren springt hij niet meer aan. Het display en verlichting doen het gewoon maar als je hem instelt springt hij niet aan. Hij is reeds van de stroom af geweest voor een half uur, opnieuw ingesteld maar wederom doet hij niks. Wat is er aan de hand en kunnen wij hier zelf wat aan doen
 

Evenwatanders

  • #2
Misschien werd het apparaat per ongeluk in Demo mode gezet.

Zie pdf in bijlage om de Demo Mode aan- en uit te zetten. Als ik de juiste documentatie heb gevonden, je hebt geen servicenummer vermeld. Deze methode is beschreven voor servicenummers 858750501900 en 858750515900.
 

Bijlagen

scholtis

  • #3
Dank je wel voor je reactie. We hebben helaas een ander service nummer.
Het betreft hier nr: 858750501902
 

Sleutelmeneer

Specialist Witgoed
  • #4
Deurschakelaar defect ?
 

Evenwatanders

  • #5
scholtis schreef:
We hebben helaas een ander service nummer.
Dat maakt in dit geval niets uit voor wat betreft een eventuele Demo mode.
Methode voor aan- en uitzetten van de Demo mode wordt in de documentatie voor 858750501902 exact hetzelfde beschreven als in de bijlage in antwoord #2. Al geprobeerd?
 

scholtis

  • #6
Ons display ziet anders uit, heb geen aparte temperatuur knop zoals op uw afbeelding. Ik stuur een foto mee van ons display. Misschien dat uw weet welke knop we dan zouden moeten gebruiken naast de aan en uit knop.

20221119_102232.jpg
 

Evenwatanders

  • #7
Volgens de gebruikershandleiding is er inderdaad een andere rangschikking van de bedieningsknoppen dan die ik in de servicedoc vind. In dir geval komt de servicedocumentatie dus niet overeen met het apparaat, terwijl het in de servicedoc genoemde servicenummer wél overeenkomt.

Helaas kan ik alleen aan de hand van servicenummers dergelijke documenten oproepen en heb ik daarom geen idee welke toetsen je wel zou moeten gebruiken, als het al een probleem met Demo is.

Kan je helaas verder niet helpen.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu