Whirlpool vaatwasser piept 3 keer en start niet

Kluskoning 12

  • #1
Mijn whirlpool vaatwasser piept 3 keer (net als de deur open is) en start niet. Vannacht is de groepsschakelaar voor de vaatwasser uitgevallen. Weet iemand wat er aan de hand is?
De eerste mogelijk afspraak met een technicus van Whirlpool is in 20 dagen, ik denk dat ik iemand gaat betalen om dit op te lossen :?
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Vermoedelijk ontkom je niet aan hulp door een technicus van Whirlpool of van een ander bedrijf, want zonder gegevens van je vaatwasser kan men hier ook niets voor je doen.

Zou je toch nog hulp willen, vermeld dan alle gegevens van het typeplaatje of plaats er een foto van.
Belangrijke gegevens zijn het modelnummer en het 12-cijferige servicenummer, dat meestal begint met 85.... of 86....
 

Kluskoning 12

  • #3
Bedankt voor je reactie! Het model is WRIC 3C26. Ik heb inmiddels Whirlpool gebeld en die komen de 16e kijken. Iets laat maar ja...
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #4
7 werkdagen (er zitten twee weekend in) is op dit moment niet extreem lang, servicediensten hebben het razend druk, net als alle 'handwerkers'.

Te zien aan het typenummer is het een Indesit/Merloni appareaat met een Whirlpool sticker erop. Die heeft andere foutcodes dan de normale Whirlpool apparaten. Voor dergelijke foutcodes heb ikzelf geen documentatie. Maar je kunt er toch beter niet zelf aan gaan sleutelen, vooral voor het geval er nog garantie aan is.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu