Vaatwasser Siemens SE54560 lekt in goot onder deur

Reneb

  • #1
Allereerst Co bedankt voor advies voor Vaatwasser Siemens met storing F demonteren, geplaatst 30-03-2005 00:28. Advies opgevolgd en vaatwasser werkt weer, maar ontdekte het volgende nieuwe probleem, die ik kon zien doordat het houten front nog niet op de deur was gemonteerd.

Betreft inbouw-vaatwasser Siemens type SE54560EU/11. Na inlaten water, begint een pomp te werken, waarna vanaf de zijkanten water stroomt in de goot onder de deur. Niet overstroomt, maar het spettert en stroomt wel. Het niveau neemt dan weer af en als het water warm is, komt er schuim in de goot.

Is dit normaal of moet dit gerepareerd worden, en hoe dan? De goot is bekleed met rubber en het water komt tussen/uit de zijkanten en het rubber.

Als ik de deur open, voel ik aan de onderkant ervan een rubberen flap. Was zeer vervuild, schoonmaken heeft niet geholpen, en ik voel nog een verkalkte rand in het midden van de achterkant van de flap.

Gaarne advies. René Blom
 

Co de Witgoedman

  • #2
Probeer het eens met blokjes, het lijkt erop dat de afsluiter van de naglans lek is.... Kost ook niet veel hoor , een nieuwe dop.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu