Siemens vaatwasser - nieuwe korf (en knop) SE54560EU/07

Jma2

  • #1
Bij de ingebouwde Siemens vaatwasser (SE54560EU/07) die we aantroffen in onze pas gekochte woning ontbreekt een drukknop.

Maar belangrijker, de bovenste korf/lade (hoe je het ook mag benoemen)om de vaat in te ruimen is op 1 plaats bijna doorgeroest.

Vraag is nu waar ik zo'n nieuwe rolkorf/lade kan bekomen (zijn dat standaard onderdelen of specifiek voor een bepaald type/merk) en eventueel een nieuwe drukknop. Zonder drukknop is de machine ook bruikbaar, maar het staat zo triestig met dat gat erin...

Is zo'n knop er gemakkelijk in te zetten?

Dank bij voorbaat,

jma2
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Kijk voor het bestellen van onderdelen even hier.

Of de drukknop er makkelijk in te zetten is kan ik niet zeggen.
Voor de witgoedspecialisten misschien wel handig als je vermeldt, wélke drukknop (naast of tussen welke andere). Of een foto plaatsen.

Kijk ook even hier voor een eventuele handleiding.

De vaatwasser laten werken zonder de drukknop lijkt me niet écht verantwoord.
 

Jma2

  • #3
Bedankt voor de reactie! Inmiddels is de bovenkorf en de drukknop besteld en aangekomen. De korf is vervangen (dat was simpel), maar de knop heb ik nog niet geplaatst.

Ik moet eerst uitzoeken of ik het ganse bedieningspaneel moet demonteren om die bedieningsknop er te kunnen inplaatsen.

Als iemand ideeën heeft? Ik probeer een van de komende dagen een foto te plaatsen (na de verhuis is de internetverbinding nu ook eindelijk in orde geraakt na veel dure helpdesk belletjes).

jma2
 

Co de Witgoedman

  • #4
Bedieningspaneel is vrij eenvoudig los te halen, met de 6 torxschroeven in de rand en 2 aan de zijkant komt het geheel los.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu