Siemens vaatwasser sn64000

A

Anonymous

Gast
  • #1
Mijn siemens vaatwasser (iets ouder model) is tijdens een programma gestopt. Nu is het zo dat wij al geruime tijd het zout niet hadden bijgevuld en het indicatielampje van het zoutresevoir dit ook aangaf. Ik heb inmiddels het zoutresevoir bijgevuld, maar hij doet nog steeds niks (indicatielampje zoutresevoir blijft ook branden). Ook de pomp heb ik nagekeken, maar daar zit geen rommel in. Stroom er op en er af geeft ook geen resultaat. Kan het soms zijn dat de vaatwasser beveiligd is indien er langdurig geen zout wordt toegevoegd? Hoe kan dit eventueel verholpen worden?"

Ter aanvulling; Het is een "siemens sn64000

Ben benieuwd wat het zou kunnen zijn. In geval van defect element lijkt het neem ik aan tijd om monteur te laten komen?

Waar moet ik hierbij qua kosten rekening houden?

Verder is het zo dat ik in het verleden ook al eens storing heb gehad, toen ook het resevoir hebben bijgevuld met zout en hij 's nachts in een keer weer ging draaien?

Deze keer is hij echter volledig gestopt middenin het programma, er stond nog allemaal water in.

(ps klepje stond inderdaad open)
Rint
 
A

Anonymous

Gast
  • #2
Vrijblijvende prijsopgave verwarmingselement zal ongeveer 75 euro kosten excl montage ( ongeveer 30 minuten) kan dus wel offisieel tegen de 200 euro gaan lopen. Nogmaals, er zit behalve een indicatie lampje GEEN programmatische controle op het zoutvat. Start de machine weer eens en kijk wanneer de machine stopt als dit direct na het opengaan van de zeepbak is( kan je open horen gaan) is de kans groot dat het het element is.
 
A

Anonymous

Gast
  • #3
Bedankt voor de info. Alleen is het zo dat hij helemaal niet meer wil starten. Ik druk het programma in, dan de startknop en deurtje dicht en dan hoor je..... niks. Toen het echter fout ging was hij wel middenin een programma bezig. Kan het dan nog iets anders (en hopelijk goedkopers) zijn?

Rint
 
A

Anonymous

Gast
  • #4
Als hij niets doet kan het ook de deurschakelaar zijn
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu