Remeha storing E5 / ionisatiestroom

E v D

  • #21
Modificatie hebben we uitgevoerd, maar hielp niet ook de co2 is gecontroleerd, maar alles werkte pas weer goed toen we de nieuwe ontstekingstrafo erop hadden gezet, Zündtrafo S62750 (sollte grüne Aufschrift haben) omdat hier niets over te vinden was hebben we het hier gemeld, zodat andere monteurs hier ook wat aan hebben. Aangezien ik gelezen heb dat er bij sommige mensen door drie verschillende monteurs telkens de onstekingsionisatieelektrode werd vervangen, trok ik de conclusie dat ook de monteur niet meer wist wat hij er nu nog aan moest doen.
 

JeffreyD94

  • #22
Vreemd verhaal...
 

Btech

  • #23
Door slecht contact (zwarte vlekken of sporen) op de drukstiften tegen de branderhuis, kan het ionisatie signaal slecht zijn of omlaag gaan.

Best deze opschuren om contact te verbeteren.
 

Wilibald

Specialist Verwarming
  • #24
S62750 is eigenlijk de ontsteektrafo set voor de cw6, normaal gebruik je de set S100012. Al die ontsteektrafo's zijn trouwens het zelfde bij Remeha, alleen de ontsteekpen die er bij zit of bevetiging is anders.
De ontsteektrafo kan zeker de oorzaak van een e5 storing zijn, zoals nog veel meer dingen. Het begint met meten en uitlezen.
 

Chris Mooij

  • #25
Ik heb met mijn Remeha Avanta hetzelfde probleem gehad. Het vervangen van de ontstekingstrafo Z1 was de remedie. Zie de verwijzing van E v D hierboven.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu