Probleem doucheput

A.Mennen

  • #1
Hallo klussers!

Ik heb een groot probleem. Ik heb een VSH Eureka doucheput. Het water loopt niet meer door. Ik heb al allerlei oplosmiddelen geprobeerd, maar het loopt nog steeds niet door. Ik wil nu proberen om de messing pijp die zich in het midden van het bakje bevind eruit te halen, maar ik krijg er geen enkele beweging in. Heb gedraaid en eraan getrokken, maar het zit zo vast als een huis.

Het vreemde is dat als ik in het pijpje kijk ik geen duidelijke afvoer kan ontdekken! Er zitten wat kleine gaatjes onderin, maar die zijn niet groter dan een speldenknop.

Heeft iemand ervaring met dit soort doucheputjes?

Angela
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #2
De door u bedoelde doucheput heeft geen rooster onderin, het deksel fungeert als stankafsluiter, dat zijn de enige gaten in die doucheput.
De messing pijp krijgt u er niet uit, die is vastgelast, u loopt door het draaien en trekken het risico dat het water uit de stankafsluiter loopt, het is ook niet nodig want u kijkt zo de pijp in.

Zit er niets anders onder of in de put ?
 

A.Mennen

  • #3
Nee, er zit niets onderin.

Het rare vind ik dat ik had verwacht een redelijk gat onderin de pijp te zien waardoor het water wegloopt. Maar ik kijk dus tegen een vrijwel dichte pijp aan.
 

Lifeguard

  • #4
Kun je daar een foto van maken en plaatsen?
 

A.Mennen

  • #5
Nee helaas, dat kan niet.
Hoe hoort het er normaal gesproken onderin dat pijpje uit te zien?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu