Laminaatvloer online kopen

Biep99

  • #1
Hey jongens,

Ik wou graag een laminaatvloer kopen en heb gezien wat ik wilde. Kostte 25 € in de speciaalzaak exclusief ondervloer. Nu vind ik op het internet nét dezelfde laminaatvloer voor slechts 19,75 € BTW en levering inbegrepen.

Actie deze maand met gratis ondervloer. Heeft iemand ervaring met deze leverancier? Zijn deze betrouwbaar en goed? Leveren sinds kort ook gratis in België. Alles samen zou ik me zo 500 € besparen. Wat denken jullie, doen dan maar? :lol:

Bedankt; biep
 

EdP

  • #2
Hoewel je er een aardig bedrag mee denkt te kunnen besparen, zijn er ook enkele valkuilen. Om alles niet opnieuw te hoeven opsommen wil ik je even hier op wijzen. link naar topic op het forum van trosradar werkt helaas niet meer
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #3
Voor het overige worden op dit forum géén meningen en adviezen gegeven of toegestaan over leveranciers. Niet over internetleveranciers en niet over winkels.

De door EdP gegeven verwijzing is wat betreft voldoende.

Zie ook dit gedeelte uit onze Algemene forumregels:

De beantwoorders geven geen positief of negatief verkoopadvies. Bij te nadrukkelijk merkgerichte adviezen of suggesties of vragen daarover kunnen de merk- of bedrijfsnamen verwijderd worden.

Slotje
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu