Inbouwreservoir Oliver Diamante vervangen

VanDaal

  • #1
Ik heb al veel gehad aan dit forum, maar ik heb toch nog een vraag. Ik heb een Oliver International Diamante inbouwreservoir wat doorloopt. Dus ik dacht aan een versleten rubber. Inmiddels heb ik doorloopmechanisme eruit gehaald en dat rubber is inderdaad versleten. Ook is mijn anker afgebroken. Nu heb ik twee vragen:
1. Is het verstandig om in plaats van alleen rubber en anker (25 eur), niet beter om gewoon het gehele mechanisme te vervangen voor 50 euro? Via https://www.sanioutlet.nl/nl/oliver-oli-diamante-binnenwerk-compleet.html
2. Is dat binnenwerk ook geschikt voor mijn reservoir? Ik zie bijvoorbeeld dat het doorloopmechanisme op de site afwijkt van mijn foto

1.jpg


2.jpg



4.jpg
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
volgens mij moet het wel passen maar voor de zekerheid kan je in contact gaan met het bedrijf en je dan de nummer door geeft wat vaak boven in de bak staat.
Dit is van andere firma de uitleg oliver diamante klik hier op
 

VanDaal

  • #3
Bedankt!

Ik heb het complete binnenwerk gisteren binnen gekregen vervangen. Hij paste en het probleem is verholpen! De foto op de site toont het binnenwerk van de double flush. Je moet van het doorloopmechanisme een aantal onderdelen vanaf halen zodat ie precies lijkt op de oude. De vlotter kun je gewoon vervangen.
 
  • Like
Waarderingen: Ben Bos

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #4
:prima: Via die link wat ik je gaf wist ik dat er een dual flush is maar je kunt er wel van een enkel een enkel maken maar geen duo.

Bedankt voor terug melding.
 

Ben Bos

  • #5
Ik heb onderdelen gekregen bij een webshop.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu