Gebruiksaanwijzing inbouwreservoir Duofix spoel/stop deel

Witse055

  • #1
Hallo,

ben bezig een Geberit Duofix te installeren, met de meegeleverde gebruiksaanwijzing kom ik een heel eind. Echter voor het aansluiten van de waterleiding en het afwerken van het spoel/stop deel zit er een sticker met gebruiksinstructies geplakt op het spoelmechanisme. Op de Geberit website kan ik wel de meegeleverde handleiding vinden (PDF) maar helaas niet die van de instructies op de sticker. Ik heb redelijke ogen maar ik kan het echt niet duidelijk ontcijferen zo en wil graag zeker weten dat ik de goede handelingen uitvoer. Is er ook hiervoor een electronische versie beschikbaar dat jullie weten?
Alvast bedankt,
Winfried
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
De rest van installeren van de spoel knop zit in de doos van afdekplaat geleverd
 

Witse055

  • #3
Henk,
ik ben een stuk verder, had de doos van de afdekplaat (Samba) nog niet geopend, dacht dat komt wel als ik er aan toe ben!

Helaas zit ook daar niet echt de instructies voor het aansluiten van de hoekstopkraan op het inwendige deel van de UP300 inbouwreservoir bij. En juist die zoek ik electronisch want de instructies op de sticker op de UP300 zijn toch echt te klein om goed te lezen.

Ook na verder zoeken op de Geberit online catalog kom ik niet verder..
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #4
De aan sluiting van de hoekstop kraan kan met een muurplaat of knie schroef bus en dat plaatst je te samen in de boven/achterkant kant van het reservoir

staat gewoon in geberit anders belt u of mailt u naar geberit als u er niet uit kan komen
 

Witse055

  • #5
Henk,

bedankt voor je reactie,
inmiddels een muurplaat 1/2 x 12mm aangeschaft samen met wat ander klein benodigd spul dus ik ga eea de komende dagen aanleggen.

Kom ik er niet uit met de aansluiting intern dan neem ik contact op met Geberit,
Winfried
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #6
Veel succes :prima:
 

Witse055

  • #7
Henk,

het is gelukt :D !
wat blijkt, het hele binnenwerk is al voorgemonteerd en afgesteld. De beschrijving die op het reservoir is geplakt beschrijft juist deze installatie dus die heb je eigenlijk helemaal niet nodig.
Waterleiding omgelegd (soldeerwerk), muurplaat bevestigd en aangesloten op stopkraan (teflon tape) en het werkt prima. Er komt 3,5 of 6,5 liter uit bij doorspoelen dus ook dat oké. Even 1 dag onder druk laten staan om te controleren op lekkage maar alles zit piekfijn waterdicht. Ik ga dus maar beginnen met de volgende uitdaging: dichtmaken omkisting en daarna tegelen en pot monteren.
Bedankt voor je hulp..Winfried
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #8
Bedankt voor het terug melden

en als er nog vragen zijn horen we die wel weer :prima:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu