Stank achter drukpaneel inbouwreservoir toilet - kitten

arnoldk70

  • #1
Hoi, ik zit met hetzelfde probleem van stank van rioollucht. Als ik ruik bij het bedieningspaneel komt het echt daar vandaan. Erachter de boel dichtmaken is geen fijne optie want dan moet de hele WC gesloopt worden.
Nu zegt iemand dat je ook de boel rondom het bedieningspaneel dicht kan kitten. Waar in onderstaande foto zou dat dan moeten zijn? Rondom dat witte plastic frame en de tegels? Die kier bij de rode lijnen? Of op een andere plek? Alvast bedankt !!
IMG_1302.jpeg

Afgesplitst van dit topic - mod

IMG_1302.jpeg
 

Kaajee

  • #2
Ten eerste hoort het niet om een eigen probleem onder een al bestaand topic te plaatsen. Beter is om zelf een nieuw topic te plaatsen en dan eventueel te verwijzen naar een ander topic.

Ten tweede is kitten in dit geval natuurlijk symptoom bestrijding, je zult het waarschijnlijk nooit echt en overal helemaal dicht krijgen. Je zult toch op zoek moeten naar het daadwerkelijke probleem.
 

IJkenhout

Vaste beantwoorder
Moderator
  • #3
Heb het afgesplitst. In dat andere topic worden al vragen gesteld, ben je daarmee aan de slag gegaan?

Het kitten van de drukplaat heeft geen zin, want er zitten gaten in. Er zijn luchtdichte drukplaten, maar zoals Kaajee aangeeft lost dat het probleem niet op.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu