Barst in raam zonder aanwijsbare reden

MaartenM

  • #1
Hallo mensen,

Vanochtend zag ik tot mijn grote verbazing dat er een flinke barst in mijn raam zit (+/- 30 cm). De barst begint bij het kozijn.
Mijn eerste ingeving was dat er een fiets tegen het raam was gevallen, maar toen zag ik tot mijn verbazing dat de barst aan de binnenkant zat (dubbel glas). Ik heb geen vazen of planten in de vensterbank staan en woon bovendien alleen, dus ik ben er zeker van dat er niets tegen de ruit is gevallen. Toch zit er dus een barst in het glas aan de binnenkant.

Nu moet ik dus mijn huisbaas gaan opbellen met een verhaal dat nogal onwaarschijnlijk klinkt. Gebeuren dit soort dingen vaker?
 

Pepjo

  • #2
Ik heb er nog nooit van gehoord.
Het enige dat ik kan verzinnen is dat het glas te strak is gezet, waardoor het aan teveel spanningen bloot stond.

Misschien een glashandel bellen wat die er van denken ?
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #3
In principe zal je huisbaas het raam gewoon laten vervangen, ongeacht of het door jouw schuld kapot is gegaan of niet. Hij zal er ook (in de meeste gevallen voor verzekerd zijn.

Gewoon direct met hem overleggen dus. :wink:
 

MaartenM

  • #4
Bedankt voor de antwoorden. Ik heb de huisbaas opgebeld en doorgegeven dat er een barst in de ruit zat. Vandaag kwam er een glaszetter om de boel op te meten. Deze was allerminst verbaasd en wist te vertellen dat dat soort dingen wel vaker voorkomen.
Ook weer opgelost dus :mrgreen:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu