Badkamer verbouwen - douche voor de balkondeur

Intersloop

  • #21
Die tekening van EdP bedoelde ik inderdaad, maar dan een niet met een douchebak maar met muurtje op de overgang van de schuine wad en plafond tot aan vloer.
Je hebt dan een doorloopdouche.
 

Ron321

Vaste Beantwoorder
  • #22
@Jan: dat bedoelde ik idd in mijn eerste reactie.

@EdP: jouw eerste tekening bedoelde ik in mijn tweede reactie.

:cool:
 

Kvido

  • #23
De deur naar het balkon verplaatsen, dat zou veel oplossen. Dan de douche in de hoek, waar nu de deur zit, maar dan met een raampje. Dat gaat wel wat kosten, nog eens over nadenken. .
 

Kvido

  • #24
Het volgende idee wordt het waarschijnlijk:
een dakraam in de badkamer, de balkondeur dichtmetselen. De douche komt waar nu de balkondeur staat. Een nieuwe balkondeur in de slaapkamer.
De ingang in de badkamer blijft waar die is.

Wel ingrijpend (en kost ook wat denk ik). Maar dan hebben wij alles, wat wij willen: een bad, een douche (weg uit de slaapkamer), een wastafel, lichtval in de badkamer + ventilatie mogelijkheid, toegang tot balkon ... dus?
 

Fiesiekus

  • #25
Kvido schreef:
........... de balkondeur dichtmetselen........ Maar dan hebben wij alles, wat wij willen: een bad, een douche (weg uit de slaapkamer), een wastafel, lichtval in de badkamer + ventilatie mogelijkheid, toegang tot balkon ... dus?
Dus ........ wie begon met dat idee ook al weer. :wink:
 

Kvido

  • #26
Was jij dat? Zei je niets over een turkse sauna of zo .. :D

Nou .. we hebben ook veel gekkere ideën gehoord .. zoals: de badkamer van een van de slaapkamers maken (aan de voorkant van het huis) en dan een slaapkamer van de badkamer (die nu aan de achterkant is) ..

Alsof we daar op zitten te wachten om alle waterleidingen en afvoeren te gaan verleggen .. en de slaapkamer die nu net klaar is (incl. nieuwe houten vloer) om te gaan gooien!
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #27
Die ideeën zul je hier niet vinden, want we hebben geen idee hoe je huis er verder van binnen uitziet. Dus kunnen we ook niet gaan "schuiven" met slaapkamers en badkamers.

In dit geval is die onwetendheid dus een voordeel.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu