Whirlpool vaatwasser, geen warm water

Denno

  • #1
Beste mensen,

Wij hebben een probleem, wij zijn in het bezit van een Whirlpool vaatwasser. Helaas zonder garantie. De vaatwasser blijft hangen met zijn programma, dit doordat het water niet warm wordt. Nu hebben wij hiervoor een monteur gebeld en deze heeft voor 45€ aangegeven dat wij een nieuwe verwarmingselement moesten aanschaven. Nu hebben wij dit gedaan voor 120€ en wat denk je, hij doet het nog niet!

Kan iemand mij helpen?

p.s. wij hebben het bedrijf van de service dienst gebeld, echter wilde deze mij niet te woord staan!!! m.a.w. 165€ voor niks uitgegeven! of?

PLease help us! :?:
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #2
Helaas kunnen we niets voor u doen.

Op de reparatie zal een soort garantie zitten dus elke actie die u zelf onderneemt zal deze garantie doen vervallen.
 

Denno

  • #3
Nu ben ik zelf een beetje technisch!!

zouden jullie dan wel kunnen weten wat het anders zou kunnen zijn??

b.v. een zekering of condensator etc.

Indien er een zekering in de vaatwasser aanwezig is, weten jullie waar ik deze kan vinden??
 

The headhunter

Specialist Elektra
  • #4
Als u per se zelf wilt knutselen moet u even de gevraagde nummers geven, graag serie nr ed vermelden.

Ik twijfel niet aan uw technisch inzicht, mijn reactie was puur uit bescherming van de garantie op een reparatie zodat het u niet extra geld hoeft te kosten.
 

Denno

  • #5
Beste headhunter, allereerst bedankt voor de reacties, ben erg blij dat iemand mij te woord staat en misschien mij kan helpen.
Helaas hadden wij al geen garantie op de vaatwasser en gezien wij vorige keer zelf de reparatie hebben uitgevoerd zal de garantie vervallen. Probleem is echter dat wij de reparatie op basis van een advies van een monteur (van een technsiche bureau, waarvoor we grof geld hebben betaald :cry: ) hebben uitgevoerd en achteraf bleek dit niet de juiste reparatie te zijn. M.a.w. het is gewoon ... :lol:

Wij hebben een Whirlpool DWF401S vaatwasser, typenummer 854276001020.

Wij hebben het e.e.a tevens besproken met de leverancier van het element en deze gaf aan dat het ook de temperatuursensor zou kunnen zijn. hoe kan ik deze doormeten?

Verder heb ik op internet gelezen dat het ook de printplaat kan zijn en dat ik de soldeerpunten opnieuw moest solderen, klinkt dit logisch??

Please help me :shock:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu