Testprogramma vaatwasser whirlpool ADG 7433 FD

Sjaak 1963

  • #1
Goede morgen mijn vaatwasser geeft geen warm water meer,nu heb ik het verwarmings element verwisseld maar moet voor het goed functioneren ervan een testprogramma draaien.wie weet hoe ik deze moet opstarten,het gaat om een Whirlpool ADG 7433 FD
 
  • Klusservice
    Klusidee
    Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
  • Sleutelmeneer

    • #2
    Screenshot_20220409-190743_Acrobat for Samsung.jpg


    Succes
     

    Sjaak 1963

    • #3
    Dank je welga het zo proberen,laat wel weten of het gelukt is
     

    Sjaak 1963

    • #4
    Het testprogramma werkt,dank voor de info,helaas wordt het water nog steeds niet warm, verwarmingselement is verwisseld,ga nu kijken of er een temperatuur sensor in zit
     

    Sleutelmeneer

    • #5
    Hieruit blijkt dus dat je niet eerst gekeken en gemeten hebt wat er kapot is maar gewoon in het wilde weg onderdelen bent gaan vervangen ? Dat is natuurlijk niet de manier om iets te repareren. Krijgt de verwarming wel voeding bijv ? Kan ook zijn dat het verwarmingsrelais op de print kapot is of losgefikt. Dit komt regelmatig voor.
     

    Sjaak 1963

    • #6
    Heeft u toevallig ook een elektrisch schema van deze machine,ik wil graag weten welk relais het is K1,K2,K3 of k4.
    Alvast bedankt voor alle moeite
     

    Sleutelmeneer

    • #7
    Schema specificeerd niet welk relais wat doet. Gewoon draadjes volgen dan kom je er wel aan uit.
     

    Login

    Je wachtwoord vergeten?
    Nog niet geregistreerd? Registreer nu