Vaatwasser Whirlpool ADG937 4S Reset geen oplossing.

Fransen

  • #1
Mijn vaatwasser Whirlpool ADG937 4S blijft een pieptoon geven na reset.
Ik heb enkele dingen al gecontroleerd maar geen succes.
Afvoer pomp werkt.
Rondpomp pomp is enkele maanden geleden vervangen.
Lek vlotter werkt normaal.

Na het starten van een programma 40 of 50 graden krijg ik een pieptoon en springt het lampje terug naar het spoelprogramma.
 
  • Klusservice
    Klusidee
    Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
  • HarryO

    • #2
    Welke lampjes gaan er branden/knipperen?
     

    Fransen

    • #3
    Het start lampje knippert continue. Groter dan 20.
     

    Fransen

    • #4
    Op de printplaat zit een slecht stuk.
    Zou dit het euvel zijn?
     

    Fransen

    • #5


    Hier een detail. Zou dit nog te maken zijn?
     

    HarryO

    • #6
    Ik kan zo niet goed zien of de printbaan in rook is opgegaan (links) of dat de soldeer verbinding los zit (rechts) .
    Zo ja soldeer er dan een draad over heen.
    Let wel: een printbaan brand alleen op als er een te grote stroom door heen loopt. Als je de oorzaak niet vind verplaats je het probleem naar de volgende zwakste plek.
    Zoek uit wat er op de 3de en 6de aansluiting (op deze foto) zit aangesloten.
     

    Fransen

    • #7
    Ik heb de Whirlpool afgevoerd naar de vuilnis.
    printplaat was stuk.
    Nieuwe inbouw gehaald bij een duitse doe het zelf zaak.
    Voor 4 x 100 weer een nieuwe Whirlpool. Gaat ook weer 10 jaar mee.

    Onderwerp mag een slotje op.
     

    Login

    Je wachtwoord vergeten?
    Nog niet geregistreerd? Registreer nu