Zanussi ZTI6100 vaatwasser trekt geen water (AL5)

Jakub

  • #1
Mijn Zanussi ZTI6100 vaatwasser trekt sinds een tijd geen water meer. Ik heb diverse bronnen op het internet er op nagelezen, inclusief deze forum, maar ik kom nog steeds niet tot een oplossing.

Het enige moment waarop deze vaatwasser wel water trekt is wanneer ik het er uit haal en op z'n rechterkant leg, en dan weer rechtop zet. Ik laat dan een programma lopen en deze duurt totdat de vaatwasser voor de 2de keer water nodig heeft. Op dat moment stop het met de foutmelding AL5.

Als ik het dan uitzet en weer op zijn rechterkant leg, weer rechtop zet, en weer aanzet; dan gaat ie met het programma gewoon verder zonder problemen.

Ik weet zeker dat het geen lekkage is en dat het labirynt in orde is. Dit heb ik aan de hand van de andere topics op deze forum bevestigd.

Het type is: 911N83-6F
Het serienummer is: 11510055
 

Jakub

  • #3
Henny,

Het eerste wat ik heb gedaan voordat ik op deze forum mijn vraag stelde, was inderdaad het lezen van de topic die jij noemt. Ik heb het labirynt een aantal keer schoon -en doorgespoeld met soda. Maar dat mocht niet helpen.

Misschien dat er iets anders aan de hand kan zijn? Ik hoor het graag!
 

Kim81

  • #4
Ik heb ook Zanussi vaatwasser en die heeft ook zo'n kuren, die piept tal van keren tijdens t programma en plat leggen en terug rechtzetten helpt ook hier :roll:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu