Whirlpool vaatwasser ADG7340 storing

Daisy

  • #1
Wie kan ons helpen met het oplossen van de storing aan onze vaatwasser ADG7340 van Whirlpool. De vaatwasser begint na 10 minuten draaien het water af te pompen en te piepen. Als je de vaatwasser opent knippert het startlichtje continue, ongeveer 1 keer per seconde en het water wordt ook niet warm (op alle standen niet, 30, 50 en 70). We hebben reeds het een en ander geprobeerd, de sodamethode, de filter schoonmaken en het zwarte roostertje wat onder de filter zit ook. We resetten de vaatwasser door de knop 5 sec. in te drukken en dan weer aan te zetten dan geeft hij één lange piep maar begint het weer van voor af aan.

We hopen dat iemand ons kan helpen!!

Alvast bedankt.
 

Pepjo

  • #2
Ik heb je vraag maar even in de juiste (keuken-)rubriek gezet.

Graag even vermelden : de 12-cijferige NC-code (85....) of het servicenummer.
Staat bij vaatwassers op de rechterzijkant van de deur.
 

Henny

  • #3
Lees anders deze topic eens.

Voor verdere vragen eerst, zoals Pepjo al aangaf, het servicenummer vermelden.
 

Daisy

  • #4
Het servicenummer 854234001710.

Bedankt Henny voor de tip we gaan direct kijken, het lijkt inderdaad op ons probleem, we kijken eerst of de bodemplaat nat is maar het water wordt ook niet warm dus misschien is het toch die temperatuursensor.
 

Daisy

  • #5
We hebben het frontje losgemaakt van de vaatwasser en laten draaien, toen gekeken of er water op de bodemplaat was maar de bodemplaat blijft kurkdroog, geen spoor van lekkage. Misschien toch het probleem als in de topic? Met de temperatuurvoeler die je adviseert bij die topic, denk je dat het probleem dan opgelost zal zijn ook al ging dat om een Pelgrim en kunnen wij ditzelfde onderdeel bestellen of heb je een andere nodig bij een Whirlpool!! Alvast dank voor jullie reactie.

Nogmaals ons servicenummer 854234001710.


Groetjes, Daisy
 

Henny

  • #6
De Pelgrim machine uit deze topic is identiek aan een Bauknecht/Whirlpool machine.

Het bestelnummer van de NTC temperatuurvoeler is inderdaad hetzelfde.
(481228268035)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu