Vloerverwarming met vinyl

Fb1907

  • #1
Ik heb ff een vraagje. Ik heb in de voorraadkast de verdeler zitten en vijf leidingen zijn in de vloer gefreest. Nu heb ik daar op de vloer vinyl liggen en ik ontdekte dat de onderzijde van het vinyl en het gedeelte van de vloer behoorlijk vochtig was geworden. Nu is mijn vraag of het vochtig wordt omdat er vinyl op de vloer ligt of ik toch moet denken aan een lekkage.
Ik kan zo geen lekkage ontdekken, geen drukverlies in de CV en ik heb het vinyl even weggehaald en de vloerverwarming aangezet en binnen een uur was de vloer wel weer aardig droog.
 

Utreg

Vaste Beantwoorder
  • #2
Hoelang heeft u de verwarming liggen?

Heeft u druk verlies,bijvullen?
 

Fb1907

  • #3
Ik heb de vloerverwarming nu zo'n 1 jaar liggen in de vloer. Ik had tot voor kort drukverlies en moest waterbijvullen in de CV, maar de expenasievat bleek defect te zijn. Deze is sinds enkele dagen geleden vervangen en ik heb nu geen noemenswaardige drukverlies.
Ik moet er wel bij vermelden dat het vinyl op het later gestortte betonvloer ligt.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #4
Hoe lang heeft de vloer gedroogd voordat er vinyl gelegd is ?
 

Fb1907

  • #5
De vloer heeft wel twee maanden gedroogd, maar ik ben er inmiddels achter wat het waarschijnlijk is. Een van de leidingen lekt bij de koppeling aan de verdeler. Via de leiding gaat het naar de vloer en komt het dus onder het vinyl terecht en ik denk met de warmte, is het dus behoorlijk vochtig geworden.
Moet dus maar bellen met het bedrijf :((((
 

Utreg

Vaste Beantwoorder
  • #6
Klopt dit loopt via de mantel pijp naar de vinyl vloer,dan lijkt het net of er een slang lek is.

Gebeurt wel meer bij slang lekkage's.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu