Vloerverwarming douche werkt niet meer

izakos

  • #1
Een aantal jaren geleden heb ik de doucheruimte laten renoveren. Daarbij heb ik de de douche radiator laten vervangen door vloerverwarming. Deze vloerverwarming geeft geen warmte meer af. Probleem is dit voorjaar ontstaan. De installateur die inmiddels met werken is opgehouden gaf aan dat er misschien lucht in de leiding zit. Dit blijkt niet zo te zijn. Men heeft mij verteld dat bij dit soort verwarming gebruik gemaakt wordt van de retourleiding in de CV. Ik kan goed bij de thermostaatknop komen . Ik dacht dat wanneer ik het ontluchtingtings nippel los draai er uiteindelijk toch warm water uit moet komen. Het water blijft koud. Heeft iemand een idee wat er loos kan zijn en hoe het te verhelpen zal zijn.?

IMG20211121140441_BURST000_COVER.jpg
 

Marcn.88

Vaste Beantwoorder
Moderator
  • #2
toevallig radiatoren open staan die anders gesloten waren? probeer eens om enkele radaitoren dicht te zetten en zet dan de verwarming hoger en kijk of eea nu wel warm wordt
 

izakos

  • #3
Dag Marc, verschillende acties ondernomen. De vloer blijft koud. Zal het dan aan de thermostaat knop liggen? Het lijkt onwaarschijnlijk.
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu