Verkeerd verindstuk in muur voor radiatoren

Bull3t

  • #1
Beste allen,

Mijn aannemer heeft in de muur een verkeerd verbind stuk voor de verwarmingen gelegd. De flexibele leidingen in de muur zitten vast aan dit blok, vanuit dit blok komen twee harde leidingen de muur uit. Tussen de twee leidingen (midden tot midden) zit 3.74 cm. Voor zover ik weet zijn onderblokken voor radiatoren 5cm, net zoals degene die ik besteld heb. Dit betekent dat de leidingen die uit de muur komen te dicht op elkaar zitten voor het onderblok dat ik besteld heb.

Ik ben opzoek naar een onderblok dat van 3.74 naar 5cm gaat, de aannemer is hier natuurlijk ook mee bezig. Na veel onderzoek op internet kan ik helemaal niks vinden. Aannemer geeft aan dat de radiatoren waarschijnlijk iets hoger komen te zitten. Dit vind ik zelf niet de beste oplossing aangezien het designradiatoren zijn en je de aansluiting bijna niet hoort te zien.

Iemand hier ervaring mee en toevallig op de hoogte van aansluitingen van verwarmingen die 3.75/4 cm zijn? Of iemand die een oplossing ziet die wij over het hoofd zien?

Alvast bedankt
 

Marcn88

  • #2
Ik zou de leidingen weer ophakken en de hoh afstand op 5 zetten dan weer aansmeren, al t andere word gepruts met koppelingen want de standaard maat is 5
 

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu