Vaatwasser Whirlpool ADG 9556M

SAAB900

  • #1
Hallo allemaal,

Sinds vanmorgen doet de vaatwasser het helemaal niet meer. Ik zeg helemaal want de laatste tijd hadden we al probleempjes.

Ten eerste een jaar geleden (er bleef water in de onderplaat staan). Kregen toen idd wel een foutmelding dmv piepjes. Alles netjes drooggemaakt en vervolgens deed hij het gewoon weer.

Tot een paar weken geleden. Toen hadden we het probleem dat alles het wel deed (de knopjes dan) want je kon elk programma kiezen maar als je eenmaal het programma wil laten starten deed hij niks. Tenzij je een paar keer de startknop indrukte en de klep open en dicht deed. Daarna deed hij het weer. Zo ging het een paar weken goed met soms wel in 1 keer starten en de andere keer weer niet en moesten we het ritueel herhalen.

Maar nu vanmorgen weer het ritueel gedaan en het ging weer aan totdat ik tijdens het programma de klep open deed om nog een mes erbij te doen (deden we wel eens vaker, was geen probleem, vaatwasser stopte even en ging gewoon weer verder met z'n programma als de klep weer gesloten werd. Maar vanmorgen dus niet meer. Nu doet hij niks meer.

Er staat nu wel een laagje water in de vaatwasser want hij was tenslotte bezig met z'n programma. Alle lampjes doen het gewoon en je kan alles kiezen. Geen piepjes of iets. Alleen hij doet het niet.

Wie weet raad???????? :-| :-|
 

S.oldeerbout

Specialist Keukenapparatuur
  • #2
Lijkt op een draadbreuk in de deur , daar waar de draden de machine inlopen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu