Vaatwasser Siemens S91T1S lekkage aan de cirulatie pomp

Rens

  • #1
Model SE64M356eu
FD8603

Deze heeft een lekkage aan de cirulatie pomp en heb zolang in het water gestaan dat het huis is gaan corroderen, anker stond dus vast. Corrosie verwijderd en anker draaid weer.
De afdichting hiervan is keramisch en heb deze gecontroleerd en niet verdachts gezien maar lekt daar nog steeds, is nl niet te zien tijdens proces. Welke afdichting dien ik te gebruiken als vervanger?
Tweede lekkage bij het labyrint als er een klep open gaat en er stroomt water in het app dan gaat er wat water overheen ofzo maar kan niet constateren waar precies. :roll: Iemand een idee hierover? bvd
 

Henk253

Specialisme badkamers en sanitair
  • #2
Maak alles goed droog en leg op de bodem plaat een krant zo kan je precis zien waar de lekkage moet zitten zadat je nader kan bekijken

Succes
 

Rens

  • #3
Ben vandaag even naar een witgoed handelaar gegaan en die vertelde dat het onderste gedeelte van het labyrint nogal eens wil spetteren en dat zou door schoonmaken, even uiteen nemen en behandelen met azijn, verholpen kunnen worden. Een gebruikt gedeelte zou me €10,= koste. :!: Een nieuwe motor vond ik geen optie dus gevraagd naar een gebruikte met pomphuis en afdichting met schoepen, dus compleet. Koste € 65,= :lol: is niet te veel toch. Denk dat ik hiermee het probleem toch wel kan oplossen. :P Dat van die krant is wel een idee maar denk dat die direct zeik nat wordt, maar zal het proberen. Bedankt voor je sugestie en het meedenken. :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu