T6 thermostaat aansluiten

Mark Neijenhuis

  • #1
Heb vandaag geprobeerd om de t6 met mijn valliant hrsolide met opentherm module aan te sluiten maar krijg m niet werkend. Ook gaat de ketel module led niet aan terwijl deze op netstroom zit. Iemand een idee. Tevens fotos

20220319_234427.jpg 20220319_234355.jpg
 
  • Klusservice
    Klusidee
    Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
  • Onderhoudtje

    • #2
    Op de foto lijkt het net of je de aansluiting van de ketel en kamerthermostaat hebt omgedraaid. De OT aansluiting is voor de ketel en de T is voor de kamerthermostaat.
     

    Mark Neijenhuis

    • #3
    Nee dat klopt de zwarte draden komen vanaf de ketel, komen rood blauw van opentherm module, verlengd met zwart naar ketel module. En op t t zitten draden naar thermostaat.
     

    Mark Neijenhuis

    • #4
    Hier is foto

    20220320_100341.jpg
     

    Mark Neijenhuis

    • #5
    Heb net weerstand tussen ketel en module gemeten, en spanning krijg 230v op ketel module maar als module gemonteerd is ligt powerled niet op. Kan hiermee concluderen dat ketel module defect is?
     

    Onderhoudtje

    • #6
    Heb je ook de spanning van de ketel gehaald tijdens het plaatsen, misschien herkend de ketel hierdoor de module niet.
     

    Mark Neijenhuis

    • #7
    Beide waren spanning loos
     

    Mark Neijenhuis

    • #8
    Het rare is dat ketelmodule niet aangeeft dat het spanning heeft via de led, terwijl de spanning wel aankomt.
     

    Login

    Je wachtwoord vergeten?
    Nog niet geregistreerd? Registreer nu