Structuurverf verwijderen

Klus-ster

  • #1
Beste mensen,

De vorige bewoner van net aanvaarde huis heeft op de kale betonmuren structuurverf aangebracht. Dit wil ik graag verwijderen.

Nou krijg ik van verschillende mensen om mij heen steeds weer verschillende tips. Ik weet gewoon niet meer wat ik nou moet aannemen. Voorlopig heb ik de te behandelen muren afgeschuurd met een schuurmachine.

De muren zijn redelijk glad geworden, al is hier en daar nog steeds wel een randje en een bobbeltje te voelen. Nou heb ik al gehoord dat ik het 'gewoon' kan over behangen of behangen met glasweefsel behang.

Dit laatste schijnt de beste oplossing te zijn, omdat dit de muur weer kan gladtrekken door de net structuur van dit behang. In ieder geval dit is wat ik mij laat vertellen.

Doel: Een zo glad mogelijke muur krijgen waarop ik met latex kan verven (het moet glad zijn voor een soort van te creëren patroon/decoratie rand).

Kan iemand mij helpen of vertellen wat nou wél de beste manier is?

Alvast bedankt!
 

EdP

  • #3
Als je het echt glad wilt latexen zou ik er geen glasweefsel behang op doen, dat heeft altijd wel een structuur van zichzelf. Daarbij is het bijna onmogelijk om het te verwijderen mocht je er moe van zijn.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu