Stank uit de trapkast

Xander

  • #1
Ik heb sinds 2 maanden een jaren 30 huis. Zeer tevreden maar 1 probleem. Uit de trapkast in de gang komt af en toe een enorme stank.

De originele houten vloer heb ik al bedekt met een folie om het ergste tegen te gaan, maar dat houdt zeker niet alles tegen. Onder de vloer tocht het eigenlijk ook goed door. Blijft vreemd

Ik heb van een paar mensen gehoord dat het iets met de ontluchting te maken heeft. Zelf heb ik de leidingen nog niet horen klokken (wat volgens mij gebeurd als de ontluchting niet goed is).

Weet iemand waar het probleem vandaan komt en een eventuele oplossing?

Alvast bedankt
 

Pepjo

  • #2
Vanaf hier is dat een niet te beoordelen probleem, zeker niet als er geen info is over wat er allemaal voor leidingen in/onder de trapkast lopen. Is er een kruipruimte?

Zo ja, daal eens af met zaklantaarn en ga op onderzoek uit. Bekijk wat er allemaal loopt aan leidingwerk. Enne... misschien ligt er een dier in ontbinding. :-|
 

Uibeltje

  • #3
Is het een rioollucht? Dan zal er hoogstwaarschijnlijk ergens een lek zijn (kan ook alleen een luchtlek zijn zonder water).

Ik heb hetzelfde bij mij gehad en daar bleken het muizen in het houten plafond te zijn in de trapkast. Kan ook enorm stinken. Nadat ik er 6 had gevangen nergens meer last van.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu