Schuur verwarmen

Tom16384

 • #1
Ik heb 5 jaar geleden dit huis gekocht, er zit een mooie schuur bij. Hier heb ik sins kort een werkplaats in gemaakt voor meubels te maken.
Maar wil deze graag verwarmen. er loopt een slang van de schuur naar de put bij de voordeur. Deze is op de waterleiding aangesloten. ik zou willen vragen is het mogelijk om deze op de CV te koppelen?
Er is alleen 1 probleem, hij ligt dus nu in de put, mijn meterkast zit er niet ver vanaf maar het is 1 en al beton om hem daar makkelijk naar toe te krijgen.
Ik heb onder alleen vloerverwarming, de pomp hangt ook in de meterkast. er lopen wel cv leidingen in de woonkamer achter het gordijn vanuit de vloer naar boven.
Maar weet niet waar ze naar toe lopen in de vloer. in de meterkast zie ik ze niet.
Is er wel een mogelijkheid dit te maken?
ik heb wat fot,s van de situatie.

Links onder de slang die naar de schuur loopt, en die nu op de waterleiding is aangesloten.

Hier de afstand van put naar meterkast.

De meterkast.
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Degooyer

  Specialist Vloerverwarming
  • #2
  Bespaar je toch al die moeite en geld: verwarm die ruimte met infrarood verwarmingspanelen. Elektriciteit is veel eenvoudiger ergens naar toe te brengen dan al dat gedoe met die leidingen (+ als je de schuur op de vloerverwarming zou willen aansluiten, is je verdeler ook al te klein)
   

  Tom16384

  • #3
  Klopt ik heb er net 1 besteld. Maar dan gewoon een kast.
  kan ik hem altijd nog ergens anders gebruiken.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu