Probleem ketel na vervanging radiator

Huib56

 • #1
Vorige week heb ik een radiator vervangen in de douche niets spannends, na bij gevuld te hebben ging de ketel in storing na de storing hebben uitgelezen heb ik de aanvoer,afvoer en safty sensor vervangen daarna werkte de ketel weer prima .

Alleen na het bijvullen en ontluchten ontstond het volgend probleem beneden geen warm water door de radiatoren en boven wel. Na het dicht zetten van alle 4 de radiatoren boven kwam er wel warm water in de radiatoren maar geen door stroming omdat het systeem 14 jaar oud is en altijd goed heeft gefunctioneerd dacht ik in eerste instantie dat de pomp het probleem was omdat deze wat luidruchtig was maar na deze te hebben vervangen voor een nieuwe bleef het probleem bestaan.

Nu zitten er op alle radiatoren thermostaatkranen, bij 1 radiator beneden heb ik er een compleet vervangen om te kijken of dit het probleem zou kunnen zijn maar helaas.

Het enige waar ik nog aan kan denken is dat beneden waar ook 4 radiatoren hangen de retour verstopt zit , maar dat zou wel heel toevallig bij alle 4 de radiatoren zijn . mijn vraag is heeft iemand nog ideeën en wat ben ik vergeten cq over het hoofd gezien.

Het is een ringleiding systeem waar 4 beneden en 4 boven radiator op afgetakt zijn .

Met vriendelijke groet,
Huib

Titel aangepast vanwege vindbaarheid - mod
 
 • Klusservice
  Klusidee
  Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing! Kom je er zelf niet uit en heb je een vakman nodig schakel dan de klusservice van Klusidee in. Direct een vakman inschakelen
 • Marcn88

  • #2
  Plaats is een foto van de radiator die u hebt bijgeplaatst en de eventueel leidingwerk hiervan en bij de ketel e.d
   

  The headhunter

  Specialist Elektra
  • #3
  Verkeerde onderblok toegepast?
   

  Huib56

  • #4
  Ik heb in de douche een Designradiator vervangen, de oude had roest plekken aan de buitenkant , ik heb hem vervangen voor de zelfde maat radiator kon zo aangesloten worden, geen leiding werk ook de bestaande beugels pasten alles overgezet op de nieuwe radiator, plug en play.
   

  Login

  Je wachtwoord vergeten?
  Nog niet geregistreerd? Registreer nu