Perfora vloeren

Ronnegen

  • #1
Ik heb op 11 november een vraag geplaatst over het soort plafond dat ik heb. Ik heb heel veel gehad aan de informatie die ik heb gekregen. Bedankt hiervoor. Nu ik weet dat het een perfora vloer genoemd wordt kan ik op internet veel informatie hierover lezen. Ik heb ook het stuk gelezen op dit forum over het ophangen van de boksbal in een perforavloer maar begreep niet precies de uitleg. Hier zitten wij namelijk ook mee om de lampen e.d. op te hangen. Als ik het plafond laat stuken hoe kan ik dan het beste aangeven waar de lateien zitten waar ik in kan boren? Als ik er een haak of plug in laat zitten van tevoren kan de stukadoor het misschien niet mooi vlak afstuken. En daarna kan ik het natuurlijk niet meer zien. heeft iemand nog wat duidelijke tips?
peter :?
 

Ralph

  • #2
Een lamp kan je gewoon overal aan het plafond hangen naderhand, het is wel iets anders dan een 60 kg zware boksbal.
Maar met zekerheid kunnen wij dat niet zeggen want wij zijn geen vakmensen namelijk. Het beste is dat je een vakman laat komen terplaatste.
 

Jan

Algemeen beantwoorder
Moderator
  • #3
U kunt gewoon een gaatje boren, komt u in de beton uit dan een gewone plug gebruiken, komt u in de holle steen uit dan zijn er speciale pluggen voor.
Houd tijdens het boren een stofzuiger bij de boor i.v.m. het rode stof van de steen, dat is lastig te verwijderen van het plafond.
 

Ronnegen

  • #4
Dank je wel voor de goede tips. Ik zal in de bouwmarkt eens kijken naar die speciale pluggen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu