Opvulring / verloopring dimmer

Georgedb

  • #1
Hen je nodig voor (bijv.) oude Jung afdekplaatjes. Wordt vaak bij een nieuwe dimmer geleverd, maar net niet bij die die ik had gekocht (en die goed werkt voor mijn lampen).

Heeft iemand zo'n opvulring toevallig liggen en kan er even een postzegeltje op plakken?

20220724_083831.jpg 20220724_083854.jpg 20220724_083906.jpg
 

Sander 1972

  • #2
Kun je gewoon online bestellen, zijn los verkrijgbaar
 

Georgedb

  • #3
Klopt, EUR 4,95 en dan nog de verzendkosten. Je hebt die opvulring heel vaak niet nodig, dus als iemand 'm even kan opsturen, dan scheelt dat nogal (een postzegeltje).
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #4
Uit de forumregels:
* Via de door leden geplaatste berichten op het forum mogen geen materialen, onderdelen of (complete) apparaten verhandeld worden. De vaste beantwoorders zijn weliswaar vaak vakmensen in een bepaalde richting, maar zullen nooit ingaan op vragen om dergelijke materialen te leveren (of aan te prijzen). De vaste beantwoorders zijn niet beschikbaar voor het (betaald of onbetaald) bij andere forumleden uitvoeren van werk. Vragen hierover zullen verwijderd worden.
Bovendien: waar gaat het helemaal om? Een bedrag van 4,95 + portokosten... Vind je dat zelf ook niet een beetje knieperig?
 

Georgedb

  • #5
Nee, totaal niet. Ik kan het nu gan uitleggen, maar ik denk niet dat we op dezelfde golflengte zitten. In de elektronicahobbywereld zijn we niet anders gewend, heeft iemand nog iets liggen en het niet meer nodig, dan delen we dat. Zonde als het bij een ander in een la ligt en iemand kan het gebruiken. Ik kan er nog een heel verhaal over milieu / klimaat / CO2-uitstoot / productie die vervolgens niet wordt gebruikt achteraan gooien, maar verwacht dat dat zinloos is. Daarnaast kan jij niet in mijn portemonnee kijken en oordelen.
 

Vonken_trekker

Specialist Elektra
  • #6
Pff ik gooi die dingen altijd weg als ik ze over heb. Anders heb je je kist zo vol zitten met dat soort prullen. Ik verwacht dat de meesten dat doen. Online bestellen zal sneller zijn.
 

Klusidee ralf

Administrator
Admin
  • #7
Hier gaat een slotje op. Zie forumregels.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Gerelateerde onderwerpen Antwoorden Datum
10
Gerelateerde onderwerpen
Opvulringen dubbele wandcontactdoos

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu