Of geen vloerverwarming of geen warm tapwater

Summie

  • #1
Beste mensen,

Ik zit deze dagen alleen maar bezig met mijn ketel.

In het begin, werd het tapwater niet warm, maar de vloerverwarming deed het wel. De monteur heeft toen de sensor van de ketel vervangen en het temperatuur op de ketel omhoog gedaan. Het ging goed(zie het tweede plaatje);

Daarna had ik weer geen warm tapwater (alleen koud tapwater), kwam de monteur weer, volgens hem, was de ketel, vloerverwarming gewoon goed. Hij heeft de steker van een zwart apparaat uit gedaan (zie plaatje 3). Daar ging hij terug naar kantoor en overlegde met zijn collega's. De volgende dag kreeg ik te horen dat ik de rode hendel van de hoofdkraan moest opengedraaien (zie plaatje 1), daarna had ik wel warm tapwater, maar geen vloerverwarming.

Vandaag is de monteur geweest. En hij zei dat mijn modulijn stuk was. Ik kan nu alleen handmatig de vloerwarming instellen, dus het gaat niet automatisch meer. Ik dacth dat we eindelijk het probleem hebben gevonden, maar helaas heb ik vanavond weer probleem: de vloerverwarming doet het wel, maar nu geen warm tapwater, en zelfs geen water komt uit de tap als ik de hendel van de kraan naar links draai(warm water). De hendel draaien naar rechts, krijg ik wel water (koud water).

Ik twijl nu echt aan de monteur.. ik durf dit verwarming bedrijf niet meer te bellen, hoewel ik abonnement bij hun heb. Het probleem wordt niet goed opgelost, en ik krijg er zelfs meer last van.

Kan iemand me hiermee helpen? Beetje uitleggen wat er precies (of mogelijk ) aan de hand is? Ik wil zelf het graag begrijpen, i.p.v. alleen maar betalen voor de "stukke" onderdelen. Het blijft oneindig..

Alvast bedankt
Summie





 

DexterXL

Specialist Verwarming
  • #2
Dit valt onder het beoordelen van andermans werk, daar is dit
forum niet voor.

Enige tip die ik voor je heb, bel het bedrijf, en leg je
ongenoegen uit, als ze het zelf ook niet meer weten, kunnen
ze altijd nog de fabrikant inschakelen.....
 

Frank

Vaste beantwoorder
  • #3
Inderdaad, Klusidee gaat niet over het beoordelen van andermans werk.
Hier gaat dus een slotje op.
Volg de tip van DexterXl op.
Succes.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu