Nordland WVL1200A: Deur blijft vergrendeld

Lunchbox

  • #1
M'n ouders zijn op vakantie naar Amerika, en ik moet de wasinstructies volgen via een blaadje papier. Helaas geraak ik maar niet aan mijn was, aangezien de deurvergrendeling op blijft staan.

Het type: Nordland Inox WVL 1200A

Het wasprogramma 8 is doorlopen (synthetische was), maar toen bleek er nog water in te staan, dan maar 13 (centrifugeren) gekozen om dat eruit te krijgen.. Momenteel staat er dus geen water meer in, en dat programma is doorlopen. (hij staat terug op het bolletje) Ik zou denken aan m'n was te moeten kunnen maar dat blijkt dus niet het geval.

Als iemand zo vriendelijk zou willen zijn me van de bevrijdende tip te voorzien, dan kan ik verder met m'n volgende machine en ben ik alweer iets wijzer geworden.

Dank bij voorbaat.

(ps: de handleiding kan ik maar niet terugvinden hier in huis)
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #2
Het probleem is, dat een handleiding ook niet te downloaden is van dit merk, alleen maar per email aan te vragen, en dat duurt natuurlijkveel te lang.

En als ik naar dit identieke probleem Deur wasmachine (Nordland inox w 1290) opent niet kijk, wordt je daar ook niet vrolijker van, want daar was uiteindelijk een monteur bij nodig.

Doe in elk geval even de stekker uit het stopcontact, en een tijd eruit laten, dan weer er in, wie weet...

Ik hoop dat er binnen korte tijd nog een witgoed-specialist je vraag ziet en er nog iets over kan zeggen!
 

Lunchbox

  • #3
Wel, ik heb goed nieuws - uit die thread bleek dat een "tik op het sluitmechanisme" het probleem kan verhelpen, iets dat veel mensen uit frustratie automatisch zouden proberen en in zijn thread niet hielp.. maar hier dus het probleem van de baan heeft geholpen.

Verder nog even m'n hoedje af voor de vriendelijkheid waarmee werd gereageerd op deze thread, ik werd er haast weemoedig van want ben speciaal 100km omgereden om m'n was hier te kunnen doen, en zou met een heel groot probleem komen te zitten moest ik - zoals je aangaf als mogelijk onaangenaam gevolg - een reparateur laten komen in de werkweek.

Een welgemeende merci.

(blij dat er fora als deze bestaan voor ons "mannen" die niet met de wasmachine microbe geboren worden zoals vele van onze welgeliefde counterparts) :)
 

Kees

Vaste Beantwoorder
  • #4
Wist je dat er heel wat vrouwen op dit forum hun eigen wasmachine gerepareerd hebben? Dat technische vermogen wordt juist meestal niet aan ze toegeschreven! :wink:

Blij dat het gelukt is, en hopen dat de machine het in elk geval tot terugkomst blijft doen!

Bedankt voor het compliment!
 

Henny

  • #5
Mocht het nog wenselijk zijn om het deurrelais te vervangen, dan is het bestelnummer hiervan: 530000100
(prijs ca. 20 euro)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.

Login

Je wachtwoord vergeten?
Nog niet geregistreerd? Registreer nu